Ostavi se sinko ćorava posla, za imat e39 kako pišeš da želiš da je kao nov treba iskrenit oo ogromne novce.
Mlad si i naivan, ne znaš ništa sam, nemaš iskustva, misliš da kad kupiš drugog da ćeš od dva napravit jednog, nema dečko ništa od toga.
Bez uvrede gosp ja sam završio za automehaničara i ne trazim savrsen auto nego neki koji treba raditi.
Financije mi nisu prob rekao sam malo po malo
Inace slagao sam sam vec par auta :
fabia mk1 za rally jos je doma stoji
Fabia mk1 1.9tdi slozena na 160ks sada uskoro ide na 180 to mi je daily auto
Imao saxa vtr slagao za rally prodao da ne poginem 😂😂
Radije cu tako slagati ako treba bilo sta nekom su ovi auti smijeh i smeca ali nekom drugom puno znace.
Primjer je evo bzvz je los i trenutno sada ima ulaganja u njega ali auto ima potencijala lako suditi po slikama bez uvrede jel mene nije briga za troskove ovakvog auta jednostavno kada mi dosade prodam ih i tjt i trazim opet nesto u cemu vidim potencijala za bmwa cu vidjet sta i kako jel ja nisam uzeo bmw ko vecina mojih godina da se izivljavam na njemu i kasnije u dijelove nego za slagat pomalo i kasnije uzivati u njemu jel ni njih nema vise bas nesto puno kako je stari rekao pojelo ih je vrijeme i neodrzavanje plus rekao je ili moras biti glup ili ludak da kupis ovo moj odg je bio oboje 😂😂
Ne nego onda bi se promjenila situacija onda bi ovaj bio daily a drugi za vikend samo treba biti dovoljno lud za tako nesto