Pozdrav svima.

Evo, već se neko vrijeme družim sa još jednim pežojcem.
Nakon 205, logično je da ide 106. Kao i prošli put, radi se o fejsliftanom modelu.
Ovaj je skroz serijala - 5 vratiju, XR oprema (ništ pa ni servo) a na kotačima po 3 šarafa da bude lakši i da manje troši, radio ne radi ali je tu da pokrije rupu u instrument tabli...
Kupljen je od jednog susjeda sa skoro 111000km.

Motor je serijski anemični TU9M ali dozvoljava mi da ostvarujem prosjek 4.5l/100km
Mislim da većina vas zna kak 106ica zelena izgleda ali evo ipak slike da nebi bilo zabune.

E sad imam pitanje za vas...
Zadnja lijeva lampa ne radi od kad je auto kod mene. tj, rade samo žmigavac i rikverc svjetlo, ostalo ništ. Promjenio sam sve žaruljice i očetkao i počistio kontakte i u lampi i na konektoru ali i dalje ista priča. Desna lampa radi normalno sve.
Od kad sam promjenio žaruljice u lampama otraga krepala je rasvjeta na instrument tabli pa sad u mraku ne znam koliko sam u prekršaju zbog brzine ali srećom kontrolne lampice rade kako treba.

Tko bi mi to na području Rijeke mogao pogledati i složiti jer početkom listopada moram na teknički... Vjerujem da nije prvi 106 sa tim ili sličnim gremlinom.
Pomozite ovdje ili na PM.