Nakon što je Favorit dosta stvari relocirao na novu adresu u Veliku Goricu, jučer je odlučio da bi ga ipak trebao nagraditi sa novim anlaserom.
Kod paljenja, ključ mi je ostao u položaju 2, nije se vratio i anlaser je ostao vrtiti konstantno. Dok sam stigao odspojiti klemu, već je zvučao kao mlinac za kavu. Treba i napomenuti da je i do sada bio problematičan, ali mislim da ga je ovo dokrajčilo. Ključ mi je ostao na poziciji 2 i ne mrda.
Novi anlaser je naravno zamjenski, koji nisu na dobrom glasu, ali siguran sam da će poslužiti. Mada u međuvremenu, ako naleti original Magnetno ću definitivno kupiti.
Uglavnom na starom su zubi dobili dobrano po "piksi":

Hrpa prašine i špeni od konstantnog vrtenja:

Počistio sam i ugradio novi:

Ostalo mi je popraviti bravu. Ja sam ne mogu - nit alata nit pameti za to. Trebam preporuku bravara na području Velike Gorice koji mi to može presložiti i popraviti a da zadržim originalni ključ, sve preporuke dobrodošle.
Gledajući sada kad sam skinuo čitavu letvu volana, čini mi se da je razlog što je zablokirao taj što ključ nisam do kraja gurnuo u bravu.

Također, pošto sam sada preselio u Veliku Goricu, tražim kvalitetnog automehaničara za stvari koje ne mogu samostalno odraditi.