G lader nije cesto kvarljiv,al kad se reparira treba ga reparirat kako treba i neke plasticne ležajeve unutra zamijeniti sa metalnima,neznam sad tocno,i onda traju...
Samo što su skupi ko sam vrag,evo kad sam zadnji put bio u zagrebu nedavno,vidio jednog lika sa Swiftom gti-jem,stavlja gore G-lader,kaže da ga je platio 800€,ja sam ostao :shock:
Trebalo bi razmisliti i o talijanskom Volumex-u :roll
Što se tice kiletovog pitanja...
Turbina i karb sa r5 gtt nije prevelika za 1.2,to je bila moja ideja,al jebiga,radovi su krenuli u drugom smjeru.
Konzultirao sam se ja s nekim ljudima o tome,prvo ti treba dobar motor,jer stavljanje turbine na mrtav motor nema cilja nikakvoga,na tom motoru treba smanjit kompresiju,trebala bi turbina,karb,pumpa goriva i regulator pritiska goriva sa r5 gtt,treba napravit usisnu i ispušnu granu da paše na turbinu i carb,poželjno kakav IC,kiler ulja nebi bio naodmet,jer turbina sa r5gtt je garett t2 ,jedna od najmanjih iz njihove ponude,tada još nije imala vodeno hladenje nego samo uljno,pa je poželjno da ulje ne bude jako vruce,da ne skuri osovinu od turbine,trebalo bi malo glavu uredit,jer nije ni ona baš naj,al nije neohodno,posljednje,treba sve to uštelat dobro i molit se da ce radit :D
Al da je to nešto novo...nije ....