Autor Tema: Bmw 315  (Posjeta: 17446 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
Bmw 315
« Odgovori #15 : 11 Travnja, 2007, 14:22:13 »
ta šestica je stajala iza ograde medu zaplijenjenim vozilima - sa strane murje ofkors..

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
Bmw 315
« Odgovori #16 : 11 Travnja, 2007, 21:40:57 »
U mene u kvartu ima stara šestica alpina!!! Vlasnik je mehanicar i drži je pod ceradom u garaži. Izgleda vrhunski i brza je ka vrag 8)
I did it my way 😎

Brutalac

• Gost
Bmw 315
« Odgovori #17 : 11 Travnja, 2007, 21:58:15 »
DAJ SLIIIIKE!!!!PODUZMI NESTO!!!!ZELIM TO VIDITI!!!!  :agressive:  :jak:  :to:  :yah:

Offline Gorki

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #18 : 11 Travnja, 2007, 22:31:00 »
Neman J***** digitalac, radim na svome i njega bi najprije slika. Bmw-a ovi lik ga rijetko voza, cuva ga ka oko u glavi, i tu i tamo ga propuše. Uleti li mi prilika naravno da cu slikat!
I did it my way 😎

Offline Mini_Filip

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #19 : 12 Travnja, 2007, 00:33:47 »
jel to ona šestica koja je godinama stajala na parkiralištu u Splitu sa ispunpanim gumama? Alpina 17" ili 18" felgice? ne znam kvart ali ulice bi se mogao sijetiti - kvart sa dosta visokih zgrada.
kao od nekog "opasnog" lika?

Offline Gorki

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #20 : 12 Travnja, 2007, 13:06:59 »
Može bit...Ne znam o tom autu puno, pa ne želim ništa lupetat, al svaki bijesniji bmw je ovdje ima nekog mutnog vlasnika :haha:
I did it my way 😎

bimmer

• Gost
Bmw 315
« Odgovori #21 : 12 Travnja, 2007, 17:48:26 »
zato cu na svoj bolid naljepiti znacku od opela ili alfe, samo da budem neupadljiv :P  :dance:

Offline Ivan L

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #22 : 18 Travnja, 2007, 22:20:17 »
Vidao sam u Splitu i jednu sivu 6-icu Hartge, odlicno ocuvanu.

Ta Alpina 6-ica je samo spojleri i felge (ako mislimo na istu, siva, vlasnik Mario? Prezime sam zaboravio). Prodavala se 2002/2003 godine samo ne mogu sa sigurnoscu sjetit cijene. Mislim da je bila oko 10 000 €. Orginalna je bila modra ali kad ju je Mario poceo restaurirati promijenila je boju u sivo. Stvarno lijepo odradena restauracija gdje se nije stedilo novca, a postoji i fotodokumentacija svake faze restauriranja.

Ova 6-ica sto je lezala godinama (ne mogu se sjetit ni kako se kvart zvao, a kamoli ulice iako sam svaki dan prolazio kraj nje. Uglavnom povise FESB-a). Kako sam doznao vlasnik je bio neki "boss" pocetkom 90-ih koji je ubijen, a od njegove smrti auto lezi na parkingu. Rodbina "bossa" nije htjela prodati auto, a postoji i mogucnost i da su papiri sumnjivi. Prije 2 god. nestao je s parkinga (mozda su ga komunalci odvukli, mada manje vjerovatno).
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline Mini_Filip

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #23 : 18 Travnja, 2007, 22:39:53 »
to je onda sigurna ta 6ica od tog bossa! mislim da je auto stajao u Getaldicevoj na parkiralištu jedne zgrade, jel tako?

Offline Ivan L

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #24 : 18 Travnja, 2007, 23:47:57 »
Mislim da je Getaldiceva. Ako ti je lakse na tom se parkingu znalo naci i par minija (tamno zeleni 1275 GT, oker 1000 i nekav home made cabrio s ekstremno sirokim felgama).
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

bimmer

• Gost
Bmw 315
« Odgovori #25 : 03 Lipnja, 2008, 14:52:42 »
vidim da nisam predstavio auto pa evo i predstavljanja(sa zakašnjenjem od pola godine, istekla je registracija, trenutno vozim 316i M42B18 kockicu 2vr)

evo stigao je jedan "daily driver" pored svih tih projekt automobila, radi se o E21 315 84 godine, basaltblau boje(ili tenk temeljna, boja slona, morski pas plava...), takvog sam veæ imao, poèeo sam se ponavljati . ima 170tkm, pali na prvi trzaj, i od dodatne opreme nema skoro pa ništa.  najgora stvar je to što nema 5 brzina i što ima ful kratki diff.

auto je jebeno oèuvan, ima mnogo sitnih udubina(kao i puno godina), ništa što jedno lakiranje ne bi moglo dovesti do savršenstva. hrðe nema, pa èak ni oko vjetrobrana, ako ne vjerujete, doðite sami pogledati, izgleda da je auto dugo dugo bio garažiran, a možda je to zbog temeljne boje kojom su ga ofarbali. ima èak i uputstva od tehno uniona

pod kakvoga bi svaka majka poželjela za sina

motorèe

interijer

luksuzni kljuè skakavac(na palentu)

novi branik, èeka montažu

BBS felge èekaju slijedeæu plaæu i reparaciju, a nakon toga....poliranje i ima da bude bling bling

-popravio sam prekidaè od žmigavca(èest problem na facelift ajkulama)

-stavio sam novo svijetlo na krov jer je prijašnje bilo strgano

buduænost:
-BBS RS, moram dati da mi poprave rubove, da nema nepravilnosti nakon poliranja, oèekujem za 1 mjesec da æe biti gotovo

-amortizeri i opruge, auto ide dolje 15cm, isto za 1 mjesec

-montaža novog prednjeg branika, èim prije

-montaža bijelih žmigavaca(èim ih uspijem oprati od boje za zatamnjivanje)

-montaža zatamnjenih stakala, èim prije, imam i nove chrome trake oko stakla, samo moram novu brtvu vjetrobrana kupiti

to je to za sada, živcira me nenormalno 4 brzine mjenjaè+kratki diff:driv_ing: , a zakleo sam se da æe ostati original motor i sve... ALI IDE DO 100 NORMALNE VOŽNJE(pravih 80kmh) NAKON TOGA JE TURIRANJE, ALOOOO

lajsne, branik...

možda neprimjetno, ali je bilo 1 dan posla, stavljena su zatamnjena stakla, stražnji prozori na otvaranje(PIMP), krom lajsne oko vrata i novi prednji branik te nove lajsne oko vjetrobranskog stakla. stražnje leptir prozore sam morao sastaviti od 5 kompleta jer su neki bili ogrebani, a to je posao pogotovo nakon 25 godina stajanja na kiši i suncu

filmiæ

http://www.youtube.com/watch?v=6OseJcwWAJ8

UPDATE 15.09.07

donio sam gume, samo moram malo stražnje felge pobrusiti jer sam dao zavariti rub pa æu i njih staviti.

prednji dio hitno treba zaroniti bar 10cm.

kad veæ skidam kotaè, stavio sam nove diskove i nove pakne, sad može bez problema skidati brzine i preko 200km/h, nažalost nisam slikao promjenu pakni jer sam izgledao kao dimnjaèar, pa bi isprljao mobaè

stražnje æu promjeniti kad budem stavljao felge

UPDATE 28.09.07

sve felge su sjele, auto sam spustio 9 cm na nagovor raznih prijatelja(koji se oèito ne razumiju u ništa) umjesto predviðenih 12. iza je spušteno 5 cm. Morao sam popraviti i "castor" koji je nastao od istrošenosti selenblokova, jer inaèe bi kotaè grebao o prednji vezni lim, a sad je na centru blatobrana

dodao bi da sam promjenio ulje u koènicama kao i prednje vodove. prednje gume su barum bravuris 195/50 na 7, dok su zadnje neke uniroyal iste dimenzije, nisam htio staviti barumke i iza jer sam htio prvo probati da li je to moguæe navuæi na 8 uz pomoæ eksplozije, i mogu reæi da je lijepo uspjelo

13.12.07

par fotki, frend je uzeo bauštelski 200d u super stanju

danas sam ga spustio još 3cm, sad je ispred 12cm i opet nije dovoljno, da se bar vidi razlika

mora iæi dolje još bar 3cm èiste okomice da bi bio taman. a i prag, retrovizori i vezni lim me bodu u oèi

b-štanga + neke modifikacije

strut bar

sa strutom je bilo problema, poèeo sam raditi po nacrtu i kad sam sve završio, skužio sam da to ne stane kod ajkule zbog pregrade izmeðu bunkera i str. sjedala. normalno, nisam išao rezati lim jer ovo nije auto za utrke a osim toga rezanje lima je jedan od smrtnih grijeha

za prednje sam se isto sjebao, izradio sam ih po nacrtu za neki M30 i normalno, ne ide na 315 zbog enormnog kuæišta filtera

uskoro slike unutrašnjosti, PA seleni kreæu u izradu èim dobijem povratnu informaciju za dimenziju materijala

btw, slike volana su u ranijim postovima, na crvenoj ajkuli, slika èepa rezervoara...

update:

sretna nova godina!

detalj:naughty:

:(

UPDATE:

snimljeno danas, malo iživljavanja sa 75ks pošto je pala kiša

http://www.youtube.com/watch?v=tWaqkoDrJ6M

http://www.youtube.com/watch?v=_4lbDhqASwI

loša je rezolucija, ali imam još filmiæa snimljenih sa kamerom pa æu uploadati èim ih uspijem skratiti(moviemaker šteka), radimo i na jednom "cijeloveèernjem" filmu :)

UPDATE:

montirano i obojano, molim vas nemojte komentirati èistoæu motornog prostora, ne volim zalijevati stari auto sa vodom:wub:

UPDATE:10.2.2008

konaèno sam oprao auto pošto je lijepo vrijeme, bio je samo jednom opran otkad sam ga kupio, pošto su ti stariji auti malo vodofobièni:laugh: a i valentinovo je uskoro tako da...:wub:

evo što sam dobio(za valentinovo), powerflex(yeah, right:laugh:)

bling-bling(323i), treba još jednom prebojati i staviti PA6 sa slike iznad

Offline Gorki

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #26 : 03 Lipnja, 2008, 15:01:23 »
Još jedan, pa di ih samo nalaziš :shock:  :D  Lipo je oèuvan, al boja jecarska...Da tenk temeljna :haha:
I did it my way 😎

Offline Tookie

• Antique Member
Bmw 315
« Odgovori #27 : 07 Lipnja, 2008, 10:27:10 »
ala lijepog auta... svida mi se... prava  :evil: ...
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

bimmer

• Gost
Bmw 315
« Odgovori #28 : 09 Lipnja, 2008, 15:57:28 »
žao mi je samo što nisam stigao riješiti desni prag i prednji vezni lim koje je priješnji vlasnik udubio, ali bude vremena za to

Neno

• Gost
Bmw 315
« Odgovori #29 : 09 Lipnja, 2008, 17:32:18 »
Citat: Mini_Filip
jel to ona šestica koja je godinama stajala na parkiralištu u Splitu sa ispunpanim gumama? Alpina 17" ili 18" felgice? ne znam kvart ali ulice bi se mogao sijetiti - kvart sa dosta visokih zgrada.
kao od nekog "opasnog" lika?

taj je u mom selu :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha: