vidim da nisam predstavio auto pa evo i predstavljanja(sa zakašnjenjem od pola godine, istekla je registracija, trenutno vozim 316i M42B18 kockicu 2vr)
evo stigao je jedan "daily driver" pored svih tih projekt automobila, radi se o E21 315 84 godine, basaltblau boje(ili tenk temeljna, boja slona, morski pas plava...), takvog sam veæ imao, poèeo sam se ponavljati . ima 170tkm, pali na prvi trzaj, i od dodatne opreme nema skoro pa ništa. najgora stvar je to što nema 5 brzina i što ima ful kratki diff.
auto je jebeno oèuvan, ima mnogo sitnih udubina(kao i puno godina), ništa što jedno lakiranje ne bi moglo dovesti do savršenstva. hrðe nema, pa èak ni oko vjetrobrana, ako ne vjerujete, doðite sami pogledati, izgleda da je auto dugo dugo bio garažiran, a možda je to zbog temeljne boje kojom su ga ofarbali. ima èak i uputstva od tehno uniona

pod kakvoga bi svaka majka poželjela za sina

motorèe

interijer

luksuzni kljuè skakavac(na palentu)

novi branik, èeka montažu

BBS felge èekaju slijedeæu plaæu i reparaciju, a nakon toga....poliranje i ima da bude bling bling

-popravio sam prekidaè od žmigavca(èest problem na facelift ajkulama)
-stavio sam novo svijetlo na krov jer je prijašnje bilo strgano
buduænost:
-BBS RS, moram dati da mi poprave rubove, da nema nepravilnosti nakon poliranja, oèekujem za 1 mjesec da æe biti gotovo
-amortizeri i opruge, auto ide dolje 15cm, isto za 1 mjesec
-montaža novog prednjeg branika, èim prije
-montaža bijelih žmigavaca(èim ih uspijem oprati od boje za zatamnjivanje)
-montaža zatamnjenih stakala, èim prije, imam i nove chrome trake oko stakla, samo moram novu brtvu vjetrobrana kupiti
to je to za sada, živcira me nenormalno 4 brzine mjenjaè+kratki diff:driv_ing: , a zakleo sam se da æe ostati original motor i sve... ALI IDE DO 100 NORMALNE VOŽNJE(pravih 80kmh) NAKON TOGA JE TURIRANJE, ALOOOO
lajsne, branik...

možda neprimjetno, ali je bilo 1 dan posla, stavljena su zatamnjena stakla, stražnji prozori na otvaranje(PIMP), krom lajsne oko vrata i novi prednji branik te nove lajsne oko vjetrobranskog stakla. stražnje leptir prozore sam morao sastaviti od 5 kompleta jer su neki bili ogrebani, a to je posao pogotovo nakon 25 godina stajanja na kiši i suncu
filmiæ
http://www.youtube.com/watch?v=6OseJcwWAJ8UPDATE 15.09.07 donio sam gume, samo moram malo stražnje felge pobrusiti jer sam dao zavariti rub pa æu i njih staviti.
prednji dio hitno treba zaroniti bar 10cm.
kad veæ skidam kotaè, stavio sam nove diskove i nove pakne, sad može bez problema skidati brzine i preko 200km/h, nažalost nisam slikao promjenu pakni jer sam izgledao kao dimnjaèar, pa bi isprljao mobaè
stražnje æu promjeniti kad budem stavljao felge

UPDATE 28.09.07sve felge su sjele, auto sam spustio 9 cm na nagovor raznih prijatelja(koji se oèito ne razumiju u ništa) umjesto predviðenih 12. iza je spušteno 5 cm. Morao sam popraviti i "castor" koji je nastao od istrošenosti selenblokova, jer inaèe bi kotaè grebao o prednji vezni lim, a sad je na centru blatobrana

dodao bi da sam promjenio ulje u koènicama kao i prednje vodove. prednje gume su barum bravuris 195/50 na 7, dok su zadnje neke uniroyal iste dimenzije, nisam htio staviti barumke i iza jer sam htio prvo probati da li je to moguæe navuæi na 8 uz pomoæ eksplozije, i mogu reæi da je lijepo uspjelo

13.12.07
par fotki, frend je uzeo bauštelski 200d u super stanju

danas sam ga spustio još 3cm, sad je ispred 12cm i opet nije dovoljno, da se bar vidi razlika

mora iæi dolje još bar 3cm èiste okomice da bi bio taman. a i prag, retrovizori i vezni lim me bodu u oèi
b-štanga + neke modifikacije

strut bar

sa strutom je bilo problema, poèeo sam raditi po nacrtu i kad sam sve završio, skužio sam da to ne stane kod ajkule zbog pregrade izmeðu bunkera i str. sjedala. normalno, nisam išao rezati lim jer ovo nije auto za utrke a osim toga rezanje lima je jedan od smrtnih grijeha
za prednje sam se isto sjebao, izradio sam ih po nacrtu za neki M30 i normalno, ne ide na 315 zbog enormnog kuæišta filtera
uskoro slike unutrašnjosti, PA seleni kreæu u izradu èim dobijem povratnu informaciju za dimenziju materijala
btw, slike volana su u ranijim postovima, na crvenoj ajkuli, slika èepa rezervoara...

update:
sretna nova godina!

detalj:naughty:

:(
UPDATE:
snimljeno danas, malo iživljavanja sa 75ks pošto je pala kiša
http://www.youtube.com/watch?v=tWaqkoDrJ6Mhttp://www.youtube.com/watch?v=_4lbDhqASwIloša je rezolucija, ali imam još filmiæa snimljenih sa kamerom pa æu uploadati èim ih uspijem skratiti(moviemaker šteka), radimo i na jednom "cijeloveèernjem" filmu :)
UPDATE:
montirano i obojano, molim vas nemojte komentirati èistoæu motornog prostora, ne volim zalijevati stari auto sa vodom:wub:

UPDATE:10.2.2008
konaèno sam oprao auto pošto je lijepo vrijeme, bio je samo jednom opran otkad sam ga kupio, pošto su ti stariji auti malo vodofobièni:laugh: a i valentinovo je uskoro tako da...:wub:

evo što sam dobio(za valentinovo), powerflex(yeah, right:laugh:)

bling-bling(323i), treba još jednom prebojati i staviti PA6 sa slike iznad