Evo da ja koju pametnu bacim kad je vec tema nastavljena...:D
Bavim se lakiranjem i tako i sam nevolim da lakiram pripremljen auto kad ga gazda sam pripremi jer to obicno bude ovako;
trulez neizreze i povari drugi lim nego sa armatur fiber kitom zaljepi jer nema co2....umjesto nitro temeljne ili 2k temeljne uzme sintetiku jer je jeefinija i preko toga kit naljoska,i sve se fino nakon nekog vremena dize i otpada,umjesto filera nabaca špric kit pitaj Boga kakav i koji omjer pa cesto ostane "nezrel" malo ucvrscivaca stavi i onda nitro baza ga dize...sve su to neke "ustede" koje vlasnici auta prave a sa time samo unbiste brdo para i auto....evo iz ovih razloga ja nelakiram pripremljen posao jer nakon 2-3 mjeseca kad pocne pucati kit i otpadati on dodje meni u radionu i istresa se na meni kako sam lose polakirao auto........Pa predpostavljam da i drugi to nevole bas iz ovih razloga...eto toliko od mene...e da a lakiranje nije mudro slovo,samo moras patiti na par stvari:
pravilno razredjivanje boje i laka i dodavanje ucvrscivaca,dobro nastelan pistolj na odredjeni pritisak i da nemas vode ili ulja u boci,ugradjen odvajac i sve ostalo ide sa vremenom i praksom...pozzz