Ja samo ne kuzim zasto bi ja isao nekome tko je ''samo''' lakirao, a znam da je to samo zavrsni sloj na posao koji sam ja napravio. :ubise:
Nadalje, da sam ja lakirer i da mi netko tako dode sa nekom nebulozom, a vjerjem da je bio ''upozoren na mala slova'' i objavljeni ''disklajmer'' o posljedicama posla :D je bi mu lijepo ''ponudio'' da ''sjedne'' u komoru i zavezao ga Duct-tapeom za stolicu i... Polakirao ga najbolje sto znam sa najboljom bojom, rcimo nekom epoxy dvokomponentom ili pur dvokomponentnu i to u predivnu štrumf plavu boju. Na dupe bi mu zakalemio jedan oveci, ali jos neotvoreni šampinjon da bude pravi Štrumfić i rekao mu da se javi kad mu se OVAJ lak bude poceo skidati i ljustiti...
A ako ne budem ja doma biti ce moj pas - mjesanac staforda, mastifa, cudljivog i nervoznog njemackog ovcara i dva vepra koji su slucajno uletili na lude psece orgije... Pa nek se pozali njemu... Po mogucnosti neka zalbu napise na komadu socne junetine,, netom odrezane sa prednje cetvrti, zakačenu na straznjicu. :D