Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497686 )

0 Članova i 47 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marconi

• Antique Member
Odg: oglasi
« Odgovori #2610 : 31 Prosinca, 2015, 15:24:43 »
Neznam čemu toliko čuđenje u svezi a glede stava da je Zastava teško smeće? Treba shvatit da su generacije odrasle u socijalizmu odgajane na potpuno drugi, nekomercijalni, način i sa poštovanjem starina i vlastite proizvodnje. Danas klince odgaja pig smrader, fejsbuk i slične pizdarije i ikoliko nenose markirane odjevne predmete i nova super skupa kola (da, da uz svu lovu i modnu osvještenost auti su im i dalje kola) nisu kul i mogu se prijavit u ludaru. Ja sam ko balavander maštao o truloj Stojki, danas nisu ni punoljetni a vać maštaju o novom Bemveju i sličnim premijum pilama. Uostalom, i mediji i država se trude popljuvat sve što je u Jugi stvoreno (mada su od rasprodaje toga napunili džepove) i nahvalit svoju sposobnost za dizanje kredita.
Beverli hils, buraz, još samo fale ona alfa-beta-zeta bratstva u školama.  :russian_roulette:
Potpis, pogotovo maštanje o Stojki (ja o Fići), a oni o Bemburi :thmbup:
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #2611 : 31 Prosinca, 2015, 15:31:28 »
Kaj nije ovo rubrika  "oglasi" ???

(Image removed from quote.)

:hi:
Uf, gospon oldaudijaner, je ovo su oglasi, pošto ovo sa slike :blush2:, da uzmem je'no pola kile suhoga
  :biggrin:

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #2612 : 31 Prosinca, 2015, 15:47:44 »
Uf, gospon oldaudijaner, je ovo su oglasi, pošto ovo sa slike :blush2:, da uzmem je'no pola kile suhoga
  :biggrin:

Ma nemam  Ti ja to ,ali čini mi se da se može kupiti u apotekama.Čitajući unazad par stranica mislio sam da su već neki kupili i probali,a onda mi Vakula veli : "počela promjena vremena"!!!
 :smajlold:
marijanko

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2613 : 31 Prosinca, 2015, 20:15:10 »
Nemaš blage veze o životu i zato bi bilo bolje da prestaneš pisati neistine i gluposti i da ne truješ mlade ljude nacionalizmon,jer ovaj forum nije za tako nešto..
Pitaj kog hočeš gdje su se radili dijelovi za Zastavina vozila,svugdje samo najmanje u Srbiji,a i strojevi za proizvodnju tih dijelova.
Ne positovječuj viceve sa stvarnim životom.Meni sigurno ne možeš prodavati takva sranja,jer ja sam od malih nogu radio i imao te aute.
Kaj se tiče citroena i renola, radili su goli ku...u  proizvodnji automobila u odnosu na Zastavu.

Offline oldaudijaner

• Antique Member
« Odgovori #2614 : 31 Prosinca, 2015, 21:19:59 »
Nemaš blage veze o životu i zato bi bilo bolje da prestaneš pisati neistine i gluposti i da ne truješ mlade ljude nacionalizmon,jer ovaj forum nije za tako nešto..
Pitaj kog hočeš gdje su se radili dijelovi za Zastavina vozila,svugdje samo najmanje u Srbiji,a i strojevi za proizvodnju tih dijelova.
Ne positovječuj viceve sa stvarnim životom.Meni sigurno ne možeš prodavati takva sranja,jer ja sam od malih nogu radio i imao te aute.
Kaj se tiče citroena i renola, radili su goli ku...u  proizvodnji automobila u odnosu na Zastavu.

:good:

Najveći dobavljač plastičnih dijelova  za Zastavina vozila: Jugoplastika - Split
Gume : Trayal ,Tigar ,Sava
ISKRA  iz Kranja : alternatore i ostale dijelove za struju,prekidače itd.Bdw:opruge za neke
                          prekidače proizvodile su se u Tvornici opruga  Varaždinske Toplice ,gdje
                          sam radio u  tehničkoj kontroli ispravnosti kako ulaznog repromaterijala
                          tako i izlaza gotovih proizvoda.
Da ne nabrajam dalje ,proizvodili se dijelovi od Vardara pa do Triglava u tadašnjoj Jugoslaviji.
U Kragujevcu  auti su se samo  sklapali i isporučivali diljem Jugoslavije .
Kako sam proputovao Jugoslaviju  kao što gore piše od Vardara pa do Triglava  jer sam  vodio odjel nabave u jednom SOUR-u (složena organizacija udruženog rada) imao sam  puno kontakata  i poslova sa prodajom autodijelova i automobila ,konkretno Zastavinih vozila.
U obavljanju poslovnih putovanja imao sam na raspolaganju : Zastave 101 (2 kom),Zastava 128 ( 2kom) ,Lada Samara (2 kom) ,125 P (poljak) 1 kom,i  1993 zadužio Audi 1,9 TDI.
Zastavina vozila mijenjao sam svake dvije godine ,sa cca 100000 km .
Redoviti servisi i nikada me nije niti jedan ostavio na cesti.Jest da se 101 micala prednja hauba kada si okretao volan na mjestu.
Jest da su iza njega ostajala četiri traga u snjegu,ali i to se rješavalo.
Što se tiče hrđe(ružina) bilo je i toga ,ali zašto?Imao sam prilike vidjeti gdje stoje školjke za lakiranje  vani u travi ,i normalno da su bile rđave.Takva školjka išla je u kupku za odmašćivanje,iako masti nije bilo i nakon toga na lakiranje.
Rezultat:mora negdje probiti hrđa,no i to se rješavalo u reklamaciji.
Svaka država na neki način štiti svoju industriju i interese pa je tako i Jugoslavija.
Ako si kupio drugu marku (Opel,Ford ,BMW ,Mercedes itd .) morao si platiti još 1,5 državi.
Tko je imao platio je i vozio.Drugi su vozili Zastave i Lade kao i marke koje su se kasnije  počele sklapati kod nas u Jugoslaviji ili su bile predmet robne razmjene .
Ipak nije se moralo čekati  10  godina ,da deset godina kao u DDR-u ili SSSR-u,da sada nejdem u detalje.
Eto napisao sam to iz svojeg životnog iskustva ,a vjerujem da se i kolege koje su bliže mojim godinama toga sjećaju.
Kada to pričam sa svojim sinovima (35 i 37 godina) oni se kao klinci sjećaju dok smo išli u Zastava auto  Zagreb po neke od gore navedenih Zastavinih vozila ,gdje je u prodaji i isporuci radio Ivan Vragović ,stariji ga se sigurno sjećaju.
I na kraju zaključak : 1. Zastavina vozila proizvodila su se u Jugoslaviji ,tako je i pisalo!
                              2. Dijelovi su se proizvodili također u Jugoslaviji
                              3. Kvaliteta ,o  tome imamo svaki svoje mišljenje,ja nisam imao proble-
                                  ma  kako službenim tako i privatnim Zastavinim vozilima.Valjda zbog
                                  toga što sam uvijek kupovao novi i mijenjao svake dvije godine.

PS   Da nebi netko pomislio da sam jugonostalgičar ,nisam jer nikad ne žalim za prošlim vre-
      menima (možda nekim svojim postupcima i odlukama) život ide dalje!!
      No isto tako neću negirati da sam živio u Jugoslaviji.

Eto ,vani je hladno slušam Mile Kekina (HTV 1) ,pišem ovaj post i čekam Novu 2016 godinu.

:smajlold: :hi:

« Zadnja izmjena: 31 Prosinca, 2015, 21:34:34 oldaudijaner »
marijanko

Offline krntija

« Odgovori #2615 : 31 Prosinca, 2015, 23:50:12 »
 :big_boss: Za Zastavu mogu reci da sam je zavolio kad je Jugoslavija propala i u Hrvatsku se u prvo vreme nije vise ni uvozila!!
Jel to Jugonostalgija ili ne , zakljucite sami! ;D  Kad netko tvrdi da je to Srpski auto, bolje ne bi trosil reci na takvu tvrdnju , Deda i Oldaudijaner su obrazlozili sve kak treba! Za mene i istomisljenike je to domaci auto i takav ce i ostat a kvaliteta je bila na nivou vremena automobila slicne klase i cjenovnog razreda!! Da popravim automobilsku sliku obitelji, cim sam napravio vozacku, kupio sam Zastavu 750 iz 60-tih godina! Od tada stalno imam bar jednog Jugoslavena u garazi , bas zato da se mogu pohvalit da vozim domace Jugoslavensko vozilo!! Jos malo pa ce Nova 2016. a nasi auteki ce godinu stariji bit!!  :drinks:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline oldaudijaner

• Antique Member
« Odgovori #2616 : 01 Siječnja, 2016, 00:18:08 »
Imaš pravo!!!Auteki budu stariji godinu dana  ,ali  i mi sa njima !!!   :smajlold:
Malo prije sam sa suprugom nazdravil  Novu 2016 sa biljnim pripravkom !Pelinkovac BADEL !!!
marijanko

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #2617 : 01 Siječnja, 2016, 01:13:36 »
Imaš pravo!!!Auteki budu stariji godinu dana  ,ali  i mi sa njima !!!   :smajlold:
Malo prije sam sa suprugom nazdravil  Novu 2016 sa biljnim pripravkom !Pelinkovac BADEL !!!
Nazdravio sa Jugoslavenskim proizvodom :rofl:

Sretna Nova 2016. godina svim forumašima, neka bude bolja nego 2015. :hi:

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
« Odgovori #2618 : 01 Siječnja, 2016, 03:56:40 »
Od prvih postova mi nisi sjeo ( lorenso )...tako je i sa svakim novim...zasto? Ne znam...jos su dvojica takvih, ali o njima neki drugi put...

Offline studentt

« Odgovori #2619 : 01 Siječnja, 2016, 04:59:58 »
a jeba te jarac svaka tema ode u off i rasprave
amo se drzati teme,nisam ni sudac ni nikoji vrag
ukusi su razliciti,neki su neuki i to ne vide,ali idemo dalje.......
neobicno auto

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/dyana-citroen-oglas-17662780

Offline studentt

« Odgovori #2620 : 01 Siječnja, 2016, 05:01:38 »
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/mercedes-w123-123-230ce-coupe-oglas-17661342

nije bas jeftino ali s obzirom sta je sve ulozeno isplativa kupovina

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2621 : 01 Siječnja, 2016, 05:15:54 »
Volim ove sta obozavaju i veličaju ime njegovo Iphone pa se po tome vidi koliko širu sliku gledaju.
Iphone je osrednje smeće koje košta ko suho zlato a vrijedi dosta manje!
Jedino sta mozes sve kupovati na vec nekom tamo servisu!
I mozes kupiti hello kity maskice.
A zracenje nema toliko veze s mobitelom.
Više ima s baznom ,tj mobitel zrači ovisno koliko si daleko od bazne.
Što si bliže njoj manje je zraćenje iz moba jer ima varijabilnu snagu.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline studentt

« Odgovori #2622 : 01 Siječnja, 2016, 08:54:22 »

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #2623 : 01 Siječnja, 2016, 09:35:59 »
Cek nevozen garaziran 57.000km a poceta restauracija 96? Jesam sta krivo razumia?
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline studentt

« Odgovori #2624 : 01 Siječnja, 2016, 09:56:33 »
interijer uradjen 96,auto je 75