Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497531 )

0 Članova i 39 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
Odg: oglasi
« Odgovori #3255 : 18 Lipnja, 2016, 14:59:40 »
Aaammmmm...  :scratch_one-s_head:
Onako - realno... Nema auta ispod 2000 EUR koji ce biti regan, ispravan, POUZDAN i spreman za pali-vozi-toci-vozi-uzduz-poprijeko sa kojim bez beda mozes u bilo koje doba dana ili noci krenuti bezbrizno na put i ne strepiti svaki tren da ce nesto skviknuti, zacijuknuti, zaskripati, grunuti.
Zavisno od marke i modela, ali i POCETNE cijene i STANJA auta - svi se ini vrte oko spomenutih 2000EUR u rangu +/- 200-300EUR.
Pod dobar i ispravan auto mislim na auto koji ima dobre gune, dobre kocnice, dobar ovjes, dobar motor, dobru limariju i mehaniku opcenito i koji tehnicki prolazi bez veza i vezica raznih agenata osiguravajucih kuca.
Ponavljam - bez obzira na marku ili tip voza. I to je REALNOST. Sve druge spike su ili iznimno rijetka iznimka ili birtijaska spika.
Voziti auto koji, eto "Vozi, sta hoces... Hjooo gdje sam ja sve s njim bio..." i zanemarivati svaki cijuk, svaki klepet odnisno odmahivati rukom na "Ma to malo luft... Ma to malo amortizeri, ha cuj... Nije to novi auto..." ne spada u ovu moju "2000EUR kategoriju".
Tko je razumio - razumio.  :thmbup:
Tko nije...  :meeting: Shvatice jednog dana sto sam htio reci.
Potpuno se slazem s kolegom i gospodinom frik.kom,potpuno!
Spike tipa-aaa tu treba jos dve milje eura da bude onako,dobar su prejadne....Zasto?Zato sto kad bi auto kostao dve i nesto,onda nebi u njega "trebalo" uloziti dvije.
I onda jos nebi to bilo to.Kupujes bazu pa ides dalje,ovisno tko sto zeli i zahtjeva a spike potencijalnih "kupaca" su ciste nebuloze u zelji za superjeftinimultrakl oldijima.
Pisem iz svojih iskustava koja sam stekao s cudnovatim posjetiteljima koji bi ++5 za 500 eura,e pa nema,miceki.
Kao i spike za oocenito autima za svaki dan.Zakaj sam kupil za 4000 eur auto iz 1999. pa to je staro....je,a kaj ce mi kredit na 30 godina za autesinu koja ima milijun sklopova spetljanih u pet pa kad krepa,placi majci...vozim marku a ne godiste by Mile!
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline linoleumboy

« Odgovori #3256 : 18 Lipnja, 2016, 15:15:38 »
i opet kad imas auto za koji bi stavio ruku u vatru da te nece nigdje ostavit na putu i on moze stat jer nema pravila, mozes sve novo stavit i bit 1000 posto siguran u njegovu pouzdanost al uvijek postoji mogucnost da recimo pumpa vode drapi, homokineticki, lajtung kocnica, lajtung/sajla kvacila, pa ti izbuse 2 gume na parkingu(iz iskustva govorim).....ma sto cuda se moze desit
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #3257 : 18 Lipnja, 2016, 15:34:49 »

Skoro pa izumrla vrsta...i jedna od zadnjih prilika za ubosti potencijalno dobar primjerak, i to još 75i.e.! :smile: http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-uno-70-oglas-18255531Ajmo italo društvo, pospremite ga. Da, ima 5 vrata, pa kaj... :cool:
jeli ga tko gledao slucajno?

To prodaje moj kolega, reci kaj te zanima :thmbup:

« Zadnja izmjena: 18 Lipnja, 2016, 15:36:46 Sprint QV »
Hrđa bez granica

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #3258 : 18 Lipnja, 2016, 16:15:53 »
Evo racunica za mog a112 kojeg sam ga radio za svaki dan i sve sam.
1000 kn auto,
Ulozeno jos u dijelove i slaganje 6000.
Registracija 2000kn
Pa voznja dvije godine i slaganje novog motora fiat umjesto dmb jos 600kn
Pa auspuh komplet novi od gusa do kraja 750kn
Pa ugradnja plina 4100kn
Pa atest 1000kn

Plus potrosni materijal koji nisam racunao plus sam nesto zaboravio i dodjes na 2000 eura .
Od 2011 godine do sada 150 000 km.
I dosta sam siguran u njega ali kostalo je 2000 eura a sve sam radio i sve novo.
Tako da bez 50 000 kuna nemozes nista kupiti a da nemoras barem diskove ili crijeva promijeniti.
A za 2000 eura jos manje mozes biti 100% siguran da nece nista crknuti osim ako ga cijelog ne pretreses.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #3259 : 18 Lipnja, 2016, 16:47:05 »
Meni nekaj na njemu smrdi.Sve kaj je opisano da je rađeno i mjenjano i to prije koji dan,a prodaje se za te novce,mislim da nema smisla.O.K. ne vrijedi ni toliko na tržištu,ali tko je tako lud da uloži u nešto i onda puši na tome.

Offline studentt

« Odgovori #3260 : 18 Lipnja, 2016, 18:09:56 »
Bolje izvuci nesto nego da stoji i lezi
Covjek je nekada svjestan gubitka, a onda cim manji gubitak dobro je
Djelovi za njega nisu nesto abnormal o skupi

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #3261 : 18 Lipnja, 2016, 19:21:57 »
Ak je sve istina,takav autek je odličan za vozit.Ima on svoje mane(nikako to nije potrošnja koja ga neopravdano pratila u njegovo doba).Kome nije važna tržna vrijednost za preprodaju,svakako se isplati,pogotovo kak piše,da se da još nešto spustit.
Vjerojatno treba još nešto uložit na njega,gume npr,lajsne na pragovima,navlake,jer vožnja na skaju je koma,eventualno ubaciti plin,jer taj auto je rođen za šljaku na plin, itd.... i imaš oldija za svakodnevnu đirku.

Offline studentt

« Odgovori #3262 : 19 Lipnja, 2016, 15:54:39 »
rijecani koja je spika sa ovim prodavacem,
vecinom samo mercedesima dila,pojave se tu i tamo minike i drugi stariji mercedesi

stavljam link ovo auta na prodaju jer nema drugih.
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-230-ce-w124-coupe-oglas-18066560

Offline romyo

« Odgovori #3263 : 19 Lipnja, 2016, 16:01:28 »
Već smo ga ogovarali u više navrata na forumu...
To je Rene, dila sa Mečkama već dosta godina, pronalazi ih, nešto ih uvozi itd.
Lik je ok, cijene su ok, auti su ok i tako to....
Nešto mu ih je u RI, nešto na selu u Istri, ima ih u svakom trenutku bar 6-7 komada.

Nemam nikakvih iskustava sa njim, osim jednog brbljanja u nekom društvu pred par godina.
Mislim da je OK.  :hi:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3264 : 20 Lipnja, 2016, 08:50:09 »
Jao majko gluposti i snobizma. U ovom našem velikom selu sve je nuklearna fizika i sve je drama. A sve je jednostavno. Održavan i očuvan auto, znači auto na kojem se redovno mijenjaju dotrajali dijelovi, je pouzdaniji od 20 godina mlađeg auta o kojem nije vođena nikakva briga. Što se tiče vrijednosti, sjetite se kad je uvoz bio slobodan i dovozile su se "krame" iz npr. Švabije, koje su švabe poklanjali samo da im se skinu s grbe. Mahom održavani auti koji izgledaju ko novi i koje daju jer im je jednostavno u planu i programu nakon 15-20 godina rješit se auta. S takvim bi autom prije išao na kraj svijeta nego sa nekim našim za 2000 ojra.
uostalom, najviše sam km prešao i najmanje problema imao sa starim Yugićima vrijednim do 500 eura. Kod starudija nema garancije bez obzira koliko ste nekome istresli za njih.
A ti frikosauru za koji si auto dao 2000 € ?
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #3265 : 20 Lipnja, 2016, 09:24:14 »
E kako bi se prevario,nekad i sad.Njemci da održavaju aute niže klase,najviše ima sjebanih auta do bola nego igdje,zato ih i lifraju van.Ono kaj vrijedi ne prodaje se za jeftilen i ti se auti nude domačim kupcima.Ostalo je sve Ivica i Marica.

Offline kowalski

• Antique Member
« Odgovori #3266 : 20 Lipnja, 2016, 09:30:12 »
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/talbot-samba-cabri-oglas-19439432

Godinama se prodavala na njuškalu za puno manji iznos,i bila je negdje u okolici zagreba.
Uz nju je išla "obična" bijela za dijelove.

Crvene su obje, ali ovo nije ta na koju misliš. Da, s tom iz Zagreba (koja je bila apsolutni grob već tada) je išla obična samba, s koje većina stvari ne odgovara. Na zadnje kad sam ju gledao je imala ATSove zvijezda felge, razbijen desni prozor, poderan krov i ukomiran motor; limariju ne treba ni spominjati.

Ova iz oglasa je bila moja, godinama se nalazi kod sadašnjeg vlasnika i on ju je i doveo u trenutno stanje.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3267 : 20 Lipnja, 2016, 09:40:31 »
E kako bi se prevario,nekad i sad.Njemci da održavaju aute niže klase,najviše ima sjebanih auta do bola nego igdje,zato ih i lifraju van.Ono kaj vrijedi ne prodaje se za jeftilen i ti se auti nude domačim kupcima.Ostalo je sve Ivica i Marica.

pitanje je dal su njemci ili turci  ;D
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline igor kribl

• Veteran member
« Odgovori #3268 : 20 Lipnja, 2016, 09:53:09 »
A šta kod njih nema  ono po kili. Ili garave brače pa da se to sve riješ kao kodnas :biggrin:

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #3269 : 20 Lipnja, 2016, 11:28:41 »
pitanje je dal su njemci ili turci  ;D

Npr. u Berlinu ni njemci ni turci...Libanonci...interesantno, hrpa auta je uvoz iz Belgija/Italija...a turci su nažalost za libanezere gospoda.  :yes:
« Zadnja izmjena: 20 Lipnja, 2016, 11:31:48 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..