Ja sam neki dan ostao u shoku kada su ljudi poceli pricati o c klasi i bmw e36 kao oldskul autima!?! Cackajuci po stranim forumima vidim da taj trend dolazi iz vana... uzasno.
I ja se na jedan nacin uzasavam toga.
Ali pazi, kad to govore za takve aute da su vec u oldskul shemi, onda su to neki novi klinci.
Recimo nek imaju 20-21-22-23 godine ti koje ove aute smatraju pod oldskul, onda je to razumljivo.
Mi malko stariji, to tako ne smatramo.
Ali cinjenica jeste, da su rani e36 na pragu 30 godina, dobro ne bas C klase, one su dosta kasnije dosle.
Vidim da ih ima jos dosta na cestama, tih i takvih autiju...
A ako ih je jos dosta po cestama, lakse je nac ocuvan primjerak, nego ovih kojih uopce nema.
Alfu 33 ovakvu je vec tesko za pronaci, ima jos ponesto onih zadnjih sa malim lampama, ali ovakvih jako malo.
Ja Alfu 33 uopce nisam primjecivao do pred 2 godine, kad sam skuzio da su jednostavno nestale.
Golfovi duje dobar dio ih je u klubu 30, ali ima ih jos brdo na cestama. Tako da samim tim nije zanimljiv.
Smatram da bez obzira ako auto nije klubu 30, a blizu je jel... Ukoliko je rijedak, ili izumrla vrsta,
jako lijepo se moze i treba uklopit u oldskul pricu.
Postoji jedna cijela plejada autiju sa kraja '80-tih kojih vise nema. Pazi, nitko ni kuzi da ih nema.
Spomenut cu samo jedan predivan karavan - Renault 21 Nevada.
A ima ih jos brdo....
Svakako treba obracat paznju na kraj '80-tih, ipak je malo rano jos za '90-te.
Po meni.