Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1498997 )

0 Članova i 14 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: oglasi
« Odgovori #7560 : 19 Veljače, 2022, 11:31:07 »
Što znači spreman za restauraciju?  :scratch_one-s_head:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline robert1

« Odgovori #7561 : 19 Veljače, 2022, 11:55:43 »
Što znači spreman za restauraciju?  :scratch_one-s_head:
Trul i nevoljen, ali vredi k'o novi... ;D
Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr

The following users thanked this post: gruđo

Offline krntija

« Odgovori #7562 : 19 Veljače, 2022, 14:27:02 »
Ne znam da li je to onaj što se seljaka po ulici gore, dolje u lokatoru!? Čini se i cijena  Bogme visoka!
https://www.index.hr/oglasi/renault-6-1-1-moze-zamjena-kombinacije-rate-oldtimer-spreman-za-restauraciju/oid/3341055
Cini se da nije!! Onaj mi je osto u sjecanju duplo bolje stanje od ovog a cijena za ovog je realna samo po kili ako i to, a ali naravno, pokusaj moze i upalit, morebit se neki zaljubi i u ovakoga.... :rofl:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

The following users thanked this post: jeep frik

Offline jeep frik

Online sigmafahrer

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #7564 : 20 Veljače, 2022, 14:26:26 »
Ahoj, teški ste ljudi, pa čovjek živi u DE veći dio godine te je sasvim normalno da prenese (tu i tamo) koji oglas. :thmbup:
A šta ćeš, posvuda ima i teških ljudi. Kolega RI1960VW je već 2019. jednu temu smatrao svojom, pa me ovo i ne čudi.

U prvom postu ove teme nisam nikako mogao otkriti da je kolega Pepo imao ideju o samo hrvatskim oglasnicima, niti je  cijena vozila iz oglasa trebala biti manja od 3000 eura. Nisam stavio oglase nekih preskupih auta od više stotina tisuća eura, nego BMWa E28, jednog R5 Baccare, Renaulta 5 turbo i R21. Dva zadnja za restauraciju i za par tisuća eura. Vjerujem da nisu zanimljivi samo meni. A kad smo kod toga, ima članova našeg foruma koji u ovom trenutku traže aute od 25, 50 i 100 000 eura po stranim oglasnicima. Ja nisam jedan od njih ali netko ima i može.

Ne znam gdje ste ih pobrojali, ali niti jedan nije postan u smislu "ej, vidite ovo", već u smislu usporedbe kao argument u nekoj raspravi.

U prethodnom postu sam objasnio kako sam shvatio ovu temu, ako sam u krivu, moja greška.
Vi ste shvatili kako ste shvatili, ja znam što sam pročitao u otvaranju ove teme. A možda ne znam čitati sa razumijevanjem. Pogledajte Vaše  postove pa ćete vidjeti da ste postavili preko 40 linkova sa stranih oglasa. Između ostalih i Renaulta 5 GTT sa talijanskog Subita. A moj, isti takav R5 sa Kleinanzeigen Vam bode oči. Mišljenje o R5 GTT sam zatražio od kolege Overdoseda za kojeg znam da ih poznaje, ne od Vas. Jednostavno ga preskočite ili zatražite od administratora da ga obriše ako je to potrebno i onda mirno spavate.

Ostalima isprika što kontaminiramo temu ovakvim prepirkama  :hi:

The following users thanked this post: robert1

Offline Bellof

« Odgovori #7565 : 20 Veljače, 2022, 14:50:29 »
U moru oglasa, pizdarija koji se svakodnevno pumpaju na ovom forumu nema niti jedan posto realizacije tih istih.
Znači, osim problema prodaje nema realizacije niti kod oglasa tipa poklanjam.
Tvoji tekstovi, razmišljanja i znanje su podigli i oplemenili ovaj forum koji se u zadnje vrime svodi na bauljanje pojedinih likova koji slikavaju i objavljuju samo da bi eto dali doprinos oldtimer sceni u nas.
Zato Marko radi, piši, objavljuj šta želiš jer to radiš dobro i jebe ti se šta bi neko filozofira.

The following users thanked this post: Darjan, robert1, sven, vu.k, Katramaniac, sigmafahrer

Offline chaos

« Odgovori #7567 : 20 Veljače, 2022, 20:48:28 »
Taj je u opticaju bar godinu dana.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline jeep frik

« Odgovori #7568 : 20 Veljače, 2022, 20:57:26 »

« Odgovori #7569 : 20 Veljače, 2022, 23:38:23 »
Chimba dizajn. Tom izglrda filter nije očišćen 2 godine bar. Zanimljivo da taj kilerčić hladi 16ventilca.
Nakon Senne? Samo sjene.

Nakon Senne? Samo sjene.

Offline tempo gti

« Odgovori #7571 : 22 Veljače, 2022, 14:26:42 »
nudil sam ga ovom rijeckom nezz kak bi ga nazval al predaleko mu bilo otic je on bi u rijeci radije
samo gvx set up i vozi
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

Offline Bellof

« Odgovori #7572 : 22 Veljače, 2022, 14:51:16 »
Servantes olitiga Hidalgo, i ne možeš ti znat šta njemu triba kad ne zna ni on sam.

The following users thanked this post: Darjan

Offline Čuvitar

« Odgovori #7573 : 22 Veljače, 2022, 15:19:22 »
Servantes je ipak ima svoju jubav...

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline alfa fun

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: neka auta i motori
« Odgovori #7574 : 23 Veljače, 2022, 00:02:19 »
Ima i ovi svoju. Prilipa divojka.
Nisam mehaničar, nisam megaextrajednistveninezamjenjivi autoexpert. Samo volim prometala. Običan sam. Vulgaris.