Ahoj, teški ste ljudi, pa čovjek živi u DE veći dio godine te je sasvim normalno da prenese (tu i tamo) koji oglas. 
A šta ćeš, posvuda ima i teških ljudi. Kolega RI1960VW je već 2019. jednu temu smatrao svojom, pa me ovo i ne čudi.
U prvom postu ove teme nisam nikako mogao otkriti da je kolega Pepo imao ideju o samo hrvatskim oglasnicima, niti je cijena vozila iz oglasa trebala biti manja od 3000 eura. Nisam stavio oglase nekih preskupih auta od više stotina tisuća eura, nego BMWa E28, jednog R5 Baccare, Renaulta 5 turbo i R21. Dva zadnja za restauraciju i za par tisuća eura. Vjerujem da nisu zanimljivi samo meni. A kad smo kod toga, ima članova našeg foruma koji u ovom trenutku traže aute od 25, 50 i 100 000 eura po stranim oglasnicima. Ja nisam jedan od njih ali netko ima i može.
Ne znam gdje ste ih pobrojali, ali niti jedan nije postan u smislu "ej, vidite ovo", već u smislu usporedbe kao argument u nekoj raspravi.
U prethodnom postu sam objasnio kako sam shvatio ovu temu, ako sam u krivu, moja greška.
Vi ste shvatili kako ste shvatili, ja znam što sam pročitao u otvaranju ove teme. A možda ne znam čitati sa razumijevanjem. Pogledajte Vaše postove pa ćete vidjeti da ste postavili preko 40 linkova sa stranih oglasa. Između ostalih i Renaulta 5 GTT sa talijanskog Subita. A moj, isti takav R5 sa Kleinanzeigen Vam bode oči. Mišljenje o R5 GTT sam zatražio od kolege Overdoseda za kojeg znam da ih poznaje, ne od Vas. Jednostavno ga preskočite ili zatražite od administratora da ga obriše ako je to potrebno i onda mirno spavate.
Ostalima isprika što kontaminiramo temu ovakvim prepirkama