Autor Tema: Kultura u prometu  (Posjeta: 6918 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online YeLLOw_1

• Antique Member
Kultura u prometu
« Odgovori #15 : 21 Kolovoza, 2007, 14:04:48 »
To da su semafori kod nas apsolutno najkretenoidnije postavljeni to se u potpunosti slazem, a njihova sinkronizacija je kao da ju je radilo malo dijete od 6 god i 3 mjeseca a ne netko ko je zavrsio prometni fakltet ili nesto slicno... :rus:

makar moram spomenuti jedan u sesvetama ispred Toš-a, na kojem se crveno upali da bi jedna baba presla cestu, a jednom sam nabrojao da je zbog toga stalo 27 auti....pa nek netko izracuna kolko u kocnicama i benzinu kosta taj prelazak ceste... :zid:

Istina je da nije u redu ili da opravdavam prolazak na takvom mjestu kroz crveno kad nema ni zive duse, ali najveci primitivci nasih cesta su oni koji dok ovih 27 stoji, mrtvo hladno ih sve obidu gdje se nebi smjelo...takve treba bagerom u grabu..

Brutalac

• Gost
Kultura u prometu
« Odgovori #16 : 21 Kolovoza, 2007, 17:07:54 »
He he...decki svi ste mi mrak i sve vas podrzavam ukratko jer ak ja pocnem pisati nece nikad doc kraj...

Samo danas sam bio u stanju ubit dva vozaca iliti jednog vozaca i VOZACICU...koja krava...plavusa naravno u Mercu A...kojeg je dobila od tatice...i vozi se sa svojom kokosi od frendice...
Naime...svi mi ljepo stojimo u koloni (nas 50ak) a ona pametna po drugoj traci i ubaci mi se...PA KAJ SMO MI SVI DEBILI I STOJIMO U KOLONI ILI KAJ!!!!???
Htio sam ju proc i ostavit ju da ceka na crvenom al se nisam htio spustiti na njezin nivo...i sad mi se lagano digo tlak...>:(
Vec sam odavno rekao da cu si kupit neku Ladu Nivu i zavarit joj tramvajske shine napred i otraga i peglaj milo...samo ŽVIZ i KAJ JE BILO???Mozda bi se tak opametilo sve takve pametnjakovice...
Ukratko...MAD MAX RULES!!!

Mislim da bi topicu trebalo promjenit naslov...

"FRUSTRACIJE CLANOVA FORUMA OLDSCHOOLHR"

:D

Offline kile

Kultura u prometu
« Odgovori #17 : 21 Kolovoza, 2007, 17:26:03 »
Ha, ha.
Otvorit cemo racun na forumu.
Svatko tko se želi ispucati prvo nek uplati na racun.
Bolje tako nego psihicu.  :haha:

A za tu lovu bumo onda organizirali opet neke cevape i pivu.  :piva:

Brutalac

• Gost
Kultura u prometu
« Odgovori #18 : 21 Kolovoza, 2007, 18:26:36 »
Mislim da bi na racunu onda bilo i za JANJETINU  :haha:

Online YeLLOw_1

• Antique Member
Kultura u prometu
« Odgovori #19 : 22 Kolovoza, 2007, 02:11:52 »
Mozda bi bilo najbolje da svaki od nas živcenjaka ima u autu jedan onaj antistres gumeni pa da se iskali na tome u svakoj situaciji u kojoj se nade  :D

dbrezari

• Gost
Kultura u prometu
« Odgovori #20 : 22 Kolovoza, 2007, 08:38:11 »
imam jednu pametnu od mog oca.
obilaznica zagreba, zena neka sere mom ocu kad je prestizao sleper s 135 da mu se makne, ok stari prestigne sleper, makne se zena ga obidje i ode dalje, nakon nekih 4 min stari stize zenu, zena se vozi po lijevoj traci u nekom djipu, obilazi kamion ali s nekih 100, prodje kamion, i ne mice se nakon jos nekih 2 min i sakupljanja nekih 10 autiju iza (moj otac je jako smirena licnost  :haha: ) otac se prtebaci u desnu traku i popusti gas, jer ne zeli krsiti zakon i preticati po desnoj ali ipak ostavi mjesta za nekoga ako zeli da pretekne s te strane. u tom trenutku tip iza njega skuzi u cem je problem, i okine trubu, blicanje i nasere se zeni 0,005 mm od zadnjeg branika, (facu mi otac nije vidio ali je zasigurno bilo nesto jako zanimljiva), nakon 1 min trubljenja zena je skuzila da joj trube, i maknula se u desnu traku, onaj chica je prestao trubiti i prosao ju je bez nekog usporavanja ili pogledavanja koji to krepil od vozaca vozi po preticajno.

Kasnije kad mi je otac isao prestici on je bacio pogled i uocio zenu oko 40 god kojoj je volan ko u profi vozaca slepera (ono trbuh do volana, s tim da je majca u blizini volana malo poderana od trenja samog volana, kako nadoknacuje kalorije potrosene koncentracijom i voznjom po obilaznici srcano utovarujuci u sebe i najmanji komadic hrane.

ps:
mislim da bi presretaci trebali loviti takve ali da ova kazna od nekih 300 ili 500 kn nije dovoljna, oduzeti odmah vozacku na 6 mjeseci uz ponavnjanje pismenog dijela vozackog ispita. jer ocito voziti zna ali nezna za najosnovnija pravila ponasanja

Redskin

• Gost
Re: Kultura u prometu
« Odgovori #21 : 23 Kolovoza, 2007, 09:56:57 »
slazem se sa svim ali ovo:

Citat: ernesto (CHE)
Biti frajer i fakin je jedno, ali biti primitivna i nekulturna seljacina je nesto posve drugo.

= :perfeto:

Citat: ernesto (CHE)
U  stvari, mozda bi takve trebalo fotkati i postavljati fotke na stranice, tako da ljudi znaju kojih vozila i vozaca se treba paziti.

na jednom forumu na kojem dugo bijah admin, imali smo temu s fotkama.
kako u mostaru ima oko 3 milijuna auta a 30000 parking mjesta, problematika je orijentirana na vozace koji... uostalom pogledajte.
30-ak stranica placa:

LINK NA TEMU

a slozili smo i filmic FBI vs. BRTALJS koji se moze pogledati na OVOM linku:

ovakve teme me uzasno pogadaju. zivim u gradu koji je dzungla na asfaltu, gdje je najnormalnije uparkirati auto na javnu površinu/gradski trg/sred ceste/itd/, gdje je najnormalnije ocekivati primiti i dati batine nekomu i od nekoga tko ti se verbalno usprotivi nakon sto si mu opsovao sve zivo jer ti se krivo prestrojio/oduzeo prednost/uzeo mjesto na parkingu/itd...

nakon godina zivciranja i iscrpnih rasprava dosao sam do zakljucka da postoje 2 rjesenja:

1. prestati susprezati gnjev prema prokletim seljacinama i zavsiti na robiji u roku od 48h

2. prestati se sekirati i prihvatiti malogradanštinu kao izravnu posljedicu ratnih migracija na relaciji selo-grad