imam jednu pametnu od mog oca.
obilaznica zagreba, zena neka sere mom ocu kad je prestizao sleper s 135 da mu se makne, ok stari prestigne sleper, makne se zena ga obidje i ode dalje, nakon nekih 4 min stari stize zenu, zena se vozi po lijevoj traci u nekom djipu, obilazi kamion ali s nekih 100, prodje kamion, i ne mice se nakon jos nekih 2 min i sakupljanja nekih 10 autiju iza (moj otac je jako smirena licnost :haha: ) otac se prtebaci u desnu traku i popusti gas, jer ne zeli krsiti zakon i preticati po desnoj ali ipak ostavi mjesta za nekoga ako zeli da pretekne s te strane. u tom trenutku tip iza njega skuzi u cem je problem, i okine trubu, blicanje i nasere se zeni 0,005 mm od zadnjeg branika, (facu mi otac nije vidio ali je zasigurno bilo nesto jako zanimljiva), nakon 1 min trubljenja zena je skuzila da joj trube, i maknula se u desnu traku, onaj chica je prestao trubiti i prosao ju je bez nekog usporavanja ili pogledavanja koji to krepil od vozaca vozi po preticajno.
Kasnije kad mi je otac isao prestici on je bacio pogled i uocio zenu oko 40 god kojoj je volan ko u profi vozaca slepera (ono trbuh do volana, s tim da je majca u blizini volana malo poderana od trenja samog volana, kako nadoknacuje kalorije potrosene koncentracijom i voznjom po obilaznici srcano utovarujuci u sebe i najmanji komadic hrane.
ps:
mislim da bi presretaci trebali loviti takve ali da ova kazna od nekih 300 ili 500 kn nije dovoljna, oduzeti odmah vozacku na 6 mjeseci uz ponavnjanje pismenog dijela vozackog ispita. jer ocito voziti zna ali nezna za najosnovnija pravila ponasanja