Ekipa uzeo bih si jedan pokvareni varmig 170 no zicca ne izlazi van kolega mi je rekao da crkne neka elektronika
kolko bi kostao popravak tog ili ako netko ima neke upute da se to popravi
crko sam googlajuci nis ne mogu nac
treba mi tak neki jeftini stroj da si mogu malo polimarit auto
jer cu umrijet cekajuci svoje decke da mi to naprave a auto ce prije tog strunut :D
to se moze napraviti , sve zavisi sta je otislo , 100-400 kuna , mozes poslikato elektroniku da vidim kako izgleda pa ti mozda mogu objasniti kako bi ti to sam mogao popraviti
predsjednik , autolimari koriste zicu od 0.6 do 1.0 , ako si pocetnik u varenju preporucam ti sto tanju zicu dok se ne uvjezbas , ja varim s zicom 1.2 ali ja radim kao zavarivac vise od 15 godina , a varenje se uci praksom a ne skolom , sta se tice struja za zavarivanje tu postoje tablice s parametrima koje te mogu zbuniti jer su parametri od do , pa opet nemozes ustimati aparat kako treba , aparat se stima prema materijalu , iskustvu i sposobnosti zavarivaca , tako da nijedan varioc nestima parametre kako pise u knjigi , nego kako njemu najvise odgovara
co2 aparati se vecinom stimaju po voltazi a ne po amperazi jer voltaza je ta koja siri var pa sto je god veca to je i var siri ,
materijal koji varis nesmijes forsirati i ona tamna boja oko vara ti neznaci nista , ako sporije vuces var ona ce biti veca a ako brze ona ce biti manja sto neznaci da je var losiji , ako te jos sta zanima samo pitaj