Autor Tema: Fiat Abarth Ritmo 130 TC  (Posjeta: 94990 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #75 : 26 Prosinca, 2009, 00:43:00 »
130 TC od Nikše..
Fiat Abarth Ritmo 130 TC, konzumirajmo talijansko
Fiat-Lančica mila majčica

Ficho

• Gost
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #76 : 08 Siječnja, 2010, 14:06:08 »
Citat: Domi;127223
Ma to je to, auto skače prije neg mu se sjetiš dat gas, a ne ova današnja govna.. stisneš gas, prelistaš si u međuvremenu 24 sata i tek onda govno krene... onaj s kolodvora 125 TC je bio takvo trulo govno da se to zamisliti ne može. auto je imao rupe od pol kvadratnog metra po sebi, nešto strašno... i još je dečko tražio za njega soma i pol maraka il tak nekaj :ne:

Da osvježim topic - bok dečki. Uglavnom vlasnik trulog govna sam bio ja. :) Sjećam se, kao jučer je bilo a prošlo 8 godina; došli ste kemijat oko auta, čak je netko od dovitljivijih komentirao: "Auto je dobar, samo da mu vjeverice ne žive u pragovima" ili nešto slično, no nema veze. Mladost-ludost. A mislim da sam kod Dome navratio u garažu i poklonio si mi naljepnicu Abarth - thanx. U mladenačkom zanosu od bivšeg šefa sam kupio auto, inače auto je prije bio u Samoboru a uvoz iz Švicarske. Z***o me svjetski - za lovu, no ima tu dosta priče oko toga. Tjedan dana nakon kupovine napravio sam polugeneralku, a sami znate kako je nabaviti dijelove, dihtunge i sl. kod nas. Kao laiku za mehaniku to mi je bio period života gdje sam izgubio živaca i novaca, ponajviše. Motor je zato bio sređen pic-pic i išao je mrak (potvrdili stručnjaci:cool:) Sve ostalo je bilo "upitno". Ovjes i limarija. Tada sam čak našao štelu da bi ga na kompletnu restauraciju odfuro u Italiju kod našeg čovjeka, ali sam ubrzo trebao otputovati u Kanadu pa mi je trebalo za avionsku kartu. Auto sam prodao dečku iz Dubrovnika, došao je po njega i tu je priča završila, makar je knjižica vozila još uvijek kod mene, pretpostavljam da su ga raščerupali, jer je motor bio saniran. U međuvremenu, auto sam malo sredio, limariju, sitnice ali nikada nije išao tutto na renovaciju, keine geld, momci - pa to je auto za kolekcionare. Imao sam još jednu mašinu koju sam prodao putem oglasa. Da, razumijem vas - pravi ste zaljubljenici, da dobijem na lotu ziher bi ponovno kupio Ritma Abartha...ovako, više nisam hobista, vozim konvencionalnu Vectru. Za kraj, auto je malčice trul, ali je bio pravi fun za vozit, a kaj je najvažnije, tada mi je bio gušt voziti "legendu" i raspravljati o tome. :palac: Btw.o rupama...mislim, prolazio sam tehnički bez mita i korupcije..he, he!! Pozdrav.
« Zadnja izmjena: 08 Siječnja, 2010, 14:09:10 Ficho »

Ficho

• Gost
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #77 : 08 Siječnja, 2010, 14:14:11 »
Citat: AANTE;128701
ima jedan oglašen u Auti hr. Auto se nalazi u kljacima kraj knina tri vrata je u papirima 1.1 inaće je 105 tc a ubaćen je 2.0 i nije baš naj ... triba pogledat

... ali to nema veze s Abarthom, pa sve je drugačije i podvozje i sl., koliko se ja razumijem :aa: Dođeš do dućana s dijelovima pitaš: "Gospodo, da li imate za Ritma Abartha..." prekinu te i kažu - nemamo, uvijek i svugdje:(

Offline mikula

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #78 : 08 Siječnja, 2010, 15:46:28 »
Citat: Nikola_850;72988
ako ti treba stogod delova za ritma , ima ovde podosta rasturenih 130TC , jucer je stigao na otpad jedan 105TC , jos uvek je ceo pa ako te stogod interesira...:)
meni bi tribala balans stanga radi gumica i kakva mu je limarija sta se tice vrata...ima li maglenke...moze li koja slika?
majka talijanka:piva:

Offline mikula

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #79 : 08 Siječnja, 2010, 15:49:23 »
Citat: Rogi;127247
ali je bio 125TC....;) a zato je i imao cijenu.....;)ona 130-tka je nazalost neslavno zavrsila na otpadu.....a bila je kod mene u kvartu u Dugavama.....zabili su je jaaakooo i otisla u dijelove....:(
jeli sta ostalo od nnje?bar trapine?

Offline mikula

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #80 : 08 Siječnja, 2010, 15:57:49 »
Citat: AANTE;128701
ima jedan oglašen u Auti hr. Auto se nalazi u kljacima kraj knina tri vrata je u papirima 1.1 inaće je 105 tc a ubaćen je 2.0 i nije baš naj ... triba pogledat
bija mi ga je prijatelj gleda i auto je groblje sta se tice lima propa je maksimalno na krakovima sasije i zadnjim muldama

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #81 : 08 Siječnja, 2010, 22:32:52 »
Mikula ništa od tog 105 TC iz Srbije. Šuplja priča...

Offline mikula

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #82 : 08 Siječnja, 2010, 23:31:53 »
kako?

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #83 : 09 Siječnja, 2010, 00:26:27 »
Pa prošle su dvije godine od toga, a i čuo sam se sa Nikolom onda pa nismo ništa uspjeli napraviti

Offline mikula

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #84 : 09 Siječnja, 2010, 23:56:12 »
jadna mi majka a di cu naci djelova za njega? nema mi druge nego u padovu

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #85 : 10 Siječnja, 2010, 14:29:04 »
A šta sve trebaš, imam ja nešto dijelova. pošalji mi na PM..

psiho

• Gost
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #86 : 10 Siječnja, 2010, 23:17:11 »
prijatelj evo i mene tu..

naj, naj, naj mi je ritmac...:ghh:

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #87 : 11 Siječnja, 2010, 00:52:34 »
O di si pizdek, daj odi turbaka predstavi da vide dečki kaj je picajzl!!

Ficho

• Gost
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #88 : 12 Siječnja, 2010, 18:32:14 »
Sorry kaj postam ovdje,Ritmo Abarth 125 TC :p Mislim da je vrijedio 1500 njemačkih maraka, zar ne?! Trebalo je uložit još nešto siće i vozi miško...Knjižica vozila je kod mene pa neka se javi novi vlasnik na pm. Da, auto je odavno prodan u Dubrovnik :(
« Zadnja izmjena: 12 Siječnja, 2010, 19:31:37 Ficho »

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #89 : 12 Siječnja, 2010, 23:22:34 »
Čuj nemoj se ljutit, al taj auto je bio potpuno istrunuo kad sam ga gledao. Ipak bio je bolji od večine ostalih koji su se prodavali tih godina, a tražili su i više love..krasno izgleda tu na slici. Kužim ja da ti je Ritmo bio prirastao srcu i sve, al to su hrđave krame, dva put pokisne i lim mu je pa pa.. zato moj stoji u garaži, a par put vrijedniji auti su mi okolo po dvorištu..