Ma to je to, auto skače prije neg mu se sjetiš dat gas, a ne ova današnja govna.. stisneš gas, prelistaš si u međuvremenu 24 sata i tek onda govno krene... onaj s kolodvora 125 TC je bio takvo trulo govno da se to zamisliti ne može. auto je imao rupe od pol kvadratnog metra po sebi, nešto strašno... i još je dečko tražio za njega soma i pol maraka il tak nekaj :ne:
Da osvježim topic - bok dečki. Uglavnom vlasnik trulog govna sam bio ja. :) Sjećam se, kao jučer je bilo a prošlo 8 godina; došli ste kemijat oko auta, čak je netko od dovitljivijih komentirao: "Auto je dobar, samo da mu vjeverice ne žive u pragovima" ili nešto slično, no nema veze. Mladost-ludost. A mislim da sam kod Dome navratio u garažu i poklonio si mi naljepnicu Abarth - thanx. U mladenačkom zanosu od bivšeg šefa sam kupio auto, inače auto je prije bio u Samoboru a uvoz iz Švicarske. Z***o me svjetski - za lovu, no ima tu dosta priče oko toga. Tjedan dana nakon kupovine napravio sam polugeneralku, a sami znate kako je nabaviti dijelove, dihtunge i sl. kod nas. Kao laiku za mehaniku to mi je bio period života gdje sam izgubio živaca i novaca, ponajviše. Motor je zato bio sređen pic-pic i išao je mrak (potvrdili stručnjaci:cool:) Sve ostalo je bilo "upitno". Ovjes i limarija. Tada sam čak našao štelu da bi ga na kompletnu restauraciju odfuro u Italiju kod našeg čovjeka, ali sam ubrzo trebao otputovati u Kanadu pa mi je trebalo za avionsku kartu. Auto sam prodao dečku iz Dubrovnika, došao je po njega i tu je priča završila, makar je knjižica vozila još uvijek kod mene, pretpostavljam da su ga raščerupali, jer je motor bio saniran. U međuvremenu, auto sam malo sredio, limariju, sitnice ali nikada nije išao tutto na renovaciju, keine geld, momci - pa to je auto za kolekcionare. Imao sam još jednu mašinu koju sam prodao putem oglasa. Da, razumijem vas - pravi ste zaljubljenici, da dobijem na lotu ziher bi ponovno kupio Ritma Abartha...ovako, više nisam hobista, vozim konvencionalnu Vectru. Za kraj, auto je malčice trul, ali je bio pravi fun za vozit, a kaj je najvažnije, tada mi je bio gušt voziti "legendu" i raspravljati o tome. :palac: Btw.o rupama...mislim, prolazio sam tehnički bez mita i korupcije..he, he!! Pozdrav.