Autor Tema: Fiat Abarth Ritmo 130 TC  (Posjeta: 94941 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ante V8

Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #300 : 29 Listopada, 2011, 23:54:37 »
Ona je cijela iz jednog komada i bog istina dosta je dobra jedino ima jednu pukotinu po sredini iznad ona dva mala sata,jer je tu bilo od ventilacije i mislim da mi je sa satovima ovako ljepše .Samo mi ta pukotina bode oči ,a ja sam je popunio sa crnim sikaflexom ,tako da se manje vidi.Što ti se čini moj rad  i bolid.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #301 : 30 Listopada, 2011, 09:22:47 »
Stari odradio si vrhunski posao s autom, nema šta!! tako se to i treba raditi.razasut auto u sastavne dijelove i sve iz početka..
Fiat Abarth Ritmo 130 TC, konzumirajmo talijansko
Fiat-Lančica mila majčica

Offline Ante V8

Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #302 : 30 Listopada, 2011, 13:42:02 »
Hvala !Ja jedino tako i radim ,a bogami i tvoj posao je:palac::palac::palac: i što se tiče auta ,a da ne spominjemo tapiciranje.Samo tako nastavi .
Definicija Demokracije:

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #303 : 13 Studenoga, 2011, 20:56:25 »
Evo dobio Ritmo maloga bracu:

Slučajno sam naletio na ovaj auto... malo sam čačkao po Njuškalu i vidim oglas za prodaju Ritma 60 CL, 5 vrata... otišli smo pogledati auto čisto sa ciljem da kupim nešto za tandrkanje, ako je čemu jer je pisalo da ima 50 tkm i da je od prvog vlasnika.. a kad tamo original 105 TC prva serija... auto je raskopan, motor i sva mehanika su vani (protukla radilica), ali ima sve dijelove, nije trul i po meni je dobra baza da se dovede u tip-top stanje... cijena je bila vrlo povoljna, posebno što je auto jako rijedak, a ja sam malko otkinu na te Ritmače i ostalu talijansku kramariju... sutra idemo po njega.ide u garažu pa će se lagano, kako bude love i vremena slagati, ali temeljito i sve od nule..

Offline Ante V8

Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #304 : 13 Studenoga, 2011, 21:13:30 »
OVO JE KAO ŠARAN KAPITALAC ULOV.Svaka ti čast na ulovu.Pretpostavljam da ima uže štoplampe  i iz početka 80-ih je.A taj je ćorav što ga je prodavao ,ja baš ne vidim ta peta vrata.Dobra je baza za sređivanje i još ako je u papirima 105 onda drama.Sretno stari.
Definicija Demokracije:

Offline Ante V8

Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #305 : 13 Studenoga, 2011, 21:33:20 »
Kolega ,zvizni koju sliku od unutrašnjosti da se vidi i tvoje remek djelo od tapiciranja,ako si je složio.
Definicija Demokracije:

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #306 : 13 Studenoga, 2011, 21:57:55 »
Auuuu koji ulov! Ovo je već pravi raritet. :njam: Obožavam prvu seriju Ritma, i baš mi je drago da je u pravim rukama završio, bolje nije moglo. Lik očito nije imao pojma kaj ima ustvari.:mellow:

Stavi još slika kad ga dofurate doma.

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #307 : 13 Studenoga, 2011, 22:01:15 »
Je 105 TC je u papirima, mislim da je 1981 godište, znači već i oldtimer.. to je tom dečku stavljala neka frendica oglas, a ona nema pojma o čemu se radi.. mislila je da je to Bravo, skroz mi je krivo sve rekla, ali otišao sam jutros na lice mjesta i ugodno se iznenadio... auto je zatrpan s dijelovima, sve je u kuršlusu.. koliko sam vidio ispod navlaka je originalni tapecirung, vozački sic se rascvjetao, sve je rastkopano, ali zdrmat ću ga u kombinaciju crno-crvene kože, napraviti podni tapecirung od crvenog materijala, krov bi mogao ići u crvenu alcantaru... svakako unutrašnjost mora biti spickana za pet!!!

Offline Ante V8

Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #308 : 13 Studenoga, 2011, 22:04:36 »
Poznavajući te to će bit drama za vidjet.SRETNO JOŠ JEDNOM.
Definicija Demokracije:

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #309 : 13 Studenoga, 2011, 22:07:14 »
Ma znali su dečki kaj imaju, bio je tamo i onaj Vili kaj drlja te ritmače cijeli život, samo kaj se to njemu ne da radit, vlasnik ima familiju, vjerojatno je na knap s lovom i dao ga je... dobri su dečki, ne filozofiraju, a bili su sretni jer sam drugi koji je nazvao u dva mjeseca... možda bi, da je bio auto oglašen sa točnim podatcima i otišao, jer auto je rijedak i ima kod nas publike koju bi to zanimalo..sutra ćemo ga doteglit u garažu pa ću okinut koju sliku kad ga malo očistimo i tak.. trebat će nekih dijelova, nadam se pomoći u potrazi od oldschool društvanca!!!!!

Offline somthing_ugly

• Oldschool rookie
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #310 : 13 Studenoga, 2011, 23:41:16 »
Svaka cast majstore, super ulov. Uopce ne sumanjam da ce uskoro zablistat kao i ostali fiati u tvojoj garazi :palac:

Offline Goc127

• Antique Member
  • Spol: Muški
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #311 : 14 Studenoga, 2011, 09:27:15 »
U stari moj prva serija ,taj mi je draži, davno je bio jedan na Bukovačkoj pa je otišao mislim u Čučerje ko zna možda je i to taj, išel je ko kuga :palac:

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #312 : 14 Studenoga, 2011, 10:42:18 »
Budemo se potrudili složiti to kak spada,  ovaj iz Čučerja je možda bio od mog frenda, ako je to bilo prije 12-13 godina, crveni... samo taj je istrunuo još prije ohoho godina

Offline tomekA112

• Senior member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #313 : 14 Studenoga, 2011, 11:40:29 »
To te ja pitam takvog sam imo bio je crveni pofarbo ga u žuto i nakraju otšo u djelovima,ima moj frend hrpu sitnica oznaka farova pa ak trebaš javi.

Offline Domi

• Veteran member
Fiat Abarth Ritmo 130 TC
« Odgovori #314 : 14 Studenoga, 2011, 16:37:38 »
tomek , tog tvojeg ritma smo frend i ja kupili oko 2000 godine, meni je bio zacvikao motor pa smo stavili iz Prisme 1.6 i radili smo limariju, farbali ga bla bla, to su bili početci... znam da je bio poslje žuti, stajal je na harambašičevoj, odn kod tebe doma... daj mi broj pošalji, zanimaju me te điđe miđe od frenda, ne znam di bi zadnje lampe našao jer ove su sve nikakve....