Evo moj prvi post ujedno i predstavljanje moje pile...

Oduvjek sam htio jednog oldiæa... dobro, želja je bila Opel Rekord C 2-door... ali moguænosti i tržište je drugaèije pa tako naletio ja na povoljnog Taunusa.

Motorèek je standard 1.6 ali eto pali ove gume od tvrde bukovine koje su trenutno gore. Plan je ubacit 2.0 OHC od Sierre (ako ima tko kupujem) sa getribom jer me nervira ova 4-brzinska. Prije ih je bilo ko pljeve dok sam tražio za jedan drugi projekt 2.0 Dohc EFi, a sad tih ima ko pljeve, a ohc ni u talonu.

Lagano spuštanje, 14/15" felge, još se nemogu odluèit sad su gore 13" alu koje æe bit za zimu i tehnièki :)

Uglavnom kad sam dofuro auto, otišo ja na preliminarni tehnièki i tip mene pita el hoæu papire... ja ono paf. Tako da sam extra-super zadovoljan.

Unutrašnjost je friško pretapiciran osim krova koji je veæ dogovoren samo treba odabrat materijal. Ukratko to je to... Poslat æu kasnije slike kako æe projekt napredovat.

I da, autu je glavna namjena reklama i vlastiti gušt tako da ziher neæe bit restauriran u original... tako da vi okorijeli nemojte me odmah tuæ... :)

Eh, da mi žope netreba za svaki dan... veæ bi skemijao nekak tog šestaka u Taunusa... heheheh.