Autor Tema: Taunus '75  (Posjeta: 18016 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline .:[ThugSoul]:.

• Veteran member
    • http://www.auto-info.hr
Taunus '75
« Odgovori #30 : 21 Travnja, 2008, 15:44:19 »
Citat: Smola
distance su ti dzaba brate. inace su sve cetiri 800-1000kn ovisno o tome koliko matrijala ode.
meni na momu ne pase zuto-crveni logo

Znam za regularnu cijenu distanca... zato sam i reko da je Božiæ došo ranije...

A ovo žuto i mene pika u oko... ali jbg... kaj sad... jedina neka normalna felga...

... no ako ima neko neku perverziju za prodat... neka pm-a

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #31 : 01 Svibnja, 2008, 13:57:25 »
Evo konaèno je sierra doma i na rastavljanju... ali nema se vremena pa sam tek uspio poskidat usisnu ispušnu i tako to... sad se èeka par muža da to dignemo van...

I pitanje jedno... da li sve sierre 2.0 imaju ovakvu ispušnu jer ovo bi trebalo biti nešto kao 4-2-1, ne? Dobro po izgledu ovak više lièi na 4-1-2-1 heheheh...

Polako polako... ali ide...

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
Taunus '75
« Odgovori #32 : 01 Svibnja, 2008, 18:56:58 »
To je normalna grana, 4-2-1 je nešto drugo, to æeš teže naæ...Jel planiraš ubacit 2 dupla karburatora na taj 2.0...mene to strašno mami :evil:
I did it my way 😎

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #33 : 02 Svibnja, 2008, 07:26:58 »
Citat: roadkiller
To je normalna grana, 4-2-1 je nešto drugo, to æeš teže naæ...Jel planiraš ubacit 2 dupla karburatora na taj 2.0...mene to strašno mami :evil:

Naravno... pa kakav bi to bio 2.0 bez dva dupljaka.... heheheh... samo ako æe bit povoljno...

Prvo, spuštanje i gume i felge... pa onda na motor... raèunaj na to da i plin ide unutra pa æe se malo tjuning odgoditi sporadi nedostatka onih životinja... koja smo mi hrvati... uzmemo si za valutu najbržu životinju koja lako pobjegne... umjesto kune smo trebali imat ljenjivca ili puža.... hehehhehehe

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #34 : 23 Svibnja, 2008, 10:13:55 »

Evo konacno da i ja nekaj delam... izvaðen motor i getriba iz sierre i naruèeni dijelovi za generalku... iskljuèujemo klipove i klipnjaèe... slijedi pimpanje motora, farbanje, niklovanje bla bla bla... znate kak to ide...

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
Taunus '75
« Odgovori #35 : 23 Svibnja, 2008, 10:55:57 »
Samo naprid, stavljaj slike 8)
I did it my way 😎

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Taunus '75
« Odgovori #36 : 23 Svibnja, 2008, 11:49:34 »
ooo pocelo je pocelo ... zanimljivo jedva cekam daljnje slike radova  :jak:

draxa

• Gost
Taunus '75
« Odgovori #37 : 24 Svibnja, 2008, 12:46:17 »
takodjer sam kupio taunusa, Motor iz 1973 2.3 V6 Dupli karburator (od capria) samo u puno lošijem je stanju nego tvoj ali ja planiram uložiti puno u njega. Godinama sam tražio mustanga i na posljetku odustao, stoga: "tko èeka, taj i doèeka" je k...
ako imas nekoga za dijelove javi makar ja nemogu reæi još šta meni treba jer idem tek za tri tjedna po njega.

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #38 : 29 Svibnja, 2008, 15:32:27 »
Citat: Looka-zg
ooo pocelo je pocelo ... zanimljivo jedva cekam daljnje slike radova  :jak:

Je je... poèelo je još se malo radi po unutrašnjosti... imam par ideja i tako to... samo u procesu je kupnja nove pile i odraðivanje nekakvih dugova iz prošlosti pa mi ljubav neda da kroèim u garažu... hehehhe... no sve æe se normalizirat... nadam se da æu 6. mjesec proživjeti u garaži...

Citat: draxa
takodjer sam kupio taunusa, Motor iz 1973 2.3 V6 Dupli karburator (od capria) samo u puno lošijem je stanju nego tvoj ali ja planiram uložiti puno u njega. Godinama sam tražio mustanga i na posljetku odustao, stoga: "tko èeka, taj i doèeka" je k...
ako imas nekoga za dijelove javi makar ja nemogu reæi još šta meni treba jer idem tek za tri tjedna po njega.

A gle... ja cijeli zivot trazim Opel rekorda C sa sredjenom limarijom za normalnu lovu... ali nikako... a onda sam vidio ovog i reko ma ti si moj... nema druge

Pitanje... jel to onaj smeði kupe sa plinom iz auti.hr?

draxa

• Gost
Taunus '75
« Odgovori #39 : 30 Svibnja, 2008, 07:52:00 »
Da!
Nema plin ima samo provuèene instalacije bez ikakvih atesta, samo imam vise posla dok ih pocupam van. Sta kazes jel vrijedi auto cemu?

Offline Tookie

• Antique Member
Taunus '75
« Odgovori #40 : 30 Svibnja, 2008, 15:45:50 »
Citat: draxa
Da!
Nema plin ima samo provuèene instalacije bez ikakvih atesta, samo imam vise posla dok ih pocupam van. Sta kazes jel vrijedi auto cemu?

Vrijedi...

ali meni nije bas toliko vrijedio da bi isao po njega dole skroz... :roll
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #41 : 31 Srpnja, 2008, 20:34:07 »
Da nebi mislili da sam odustal od projekta...

Evo malo se ja igrao tapetara... mislim nikad nisam ni prismrdio šivaèoj mašini i bez ikakvih uputstva i manuala i kaj-ti-ja-znam èega ishodio sam jedan zakljuèak... kome trebaju tapetari...

Pa evo kako je to sve teklo u slikicama...

Evo tu je nabavljen materijal, skaj crni&plavi te spužva 0.5 cm debljine i skinut stari panel.

Na malo materijala isprobano šivanje... ispalo preodlièno

I finalni produkt... u prvom trenutku sam bio razoèaran zbog ovih nabora... no kad sam namontiral na auto... jednostavno su nestali i uopæe me ne muæi razlog...  8)

Taunus L

• Gost
Taunus '75
« Odgovori #42 : 18 Kolovoza, 2008, 12:38:08 »
Super Taunus!
Bravo, bravo i ja se pokusavam nakaniti da isto uradim sa mojim ali me strah da nesto ne userem :D Tapaciri su skroz zdravi samo su u gornjem dijelu kod stakla pocrnjeli od sunca jer su svijetle boje.

• Veteran member
Taunus '75
« Odgovori #43 : 18 Kolovoza, 2008, 17:31:58 »
Fala fala... Da ti iskreno velim i nije neka nauka... samo malo strpljenja i živaca kao i sa svim drugim...

Taunus ti je bombonchek... sve original?

Offline ziggysb

• Senior member
Taunus '75
« Odgovori #44 : 18 Kolovoza, 2008, 17:54:07 »
:shock: MRAKA :shock:
Hyosung GV650SE        2008
BMW R25/2+Steib S500  1952
Partizan M50                  1963
Sachs speedforce           2008