strava,bila je kod mene u susjedstvu jedna ,imala je zadnju blendu na kojoj je bilo 323i diskovi odozada dupli auspusi,naprijed èetvrasta svijetla- oèigledno moda 80-ih,šiber, bbs-ice, crna boja apšisala,pragovi truli vrat a poèela cvjetat,mulde zdrave auto je bio dugo stajao ja sam tražio vlasnika,i saznao da je otišao trajno u inozemstvo...,jednom idem iz grada malo pod parom i vidim razbijeni boèni prozori(mladi si iskalili bijes na legendarnoj ajkuli),otvaram vrata,gledam getribu prva ljevo dolje,šaltung ko u putar,otvaram haubu ,redni šestak je tu,gledam dolje vidim markicu zadnji servis Tomiæ,co 25.12 2005!!!!!,to je bilo prošle godine 8 mjesec?U pretincu nalazim original servisnu knjižicu,svi servisi u Tomiæu,na cajgeru 157000,i tako si ja mislim,ma budem ga pokupio,pa æu nešt skemijat s njim,nakon toga odlazim na more dva tjedna,vraæam se doma,i odlazim do kolege,da njega vidim a još više ajkulu,ka ono nema ajkule,prokleti susjedi su zvali ekos,i ode ajkula na ''vjeèna lovišta'',a ja budala nisam ni blendu bar zadnju skinuo s nje,koja banana.....