0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e da.ja ti poliram felge.radim to veè10 godina i ispolirao sam nekakvih2000 komada.to ti nije neka pamet možeš i sam ako imaš volje.kupi gel -skidivaè stare boje.trebaš namazati felgu bar 3 puta-ja saèekam 10 min pa stružem kuhinjskom èeliènom žicom.kada skineš svu boju onda papir 120 suhi.zatim mokri240-400-600.ne treba ièi dalje samo odradi muški sa 400.zatim kupiš plavu kredu i èetku finu za na brusilicu.to ti je za inox polirat-nemoj da ti uvale bijelu. kada ispoliraš crnilo skini sa uljnim obavezno razrjeðivaèem i na kraju obrišeš sve sa vapnom u prahu naravno.sve skupa oko 250 kn materijala. felge održavaj iskljuèivo samo sa kh-7.to ti je za kuhinje ali se pokazalo najboljom zaštitom,ada pritom ostane duboki sjaj.i više nikada neèu napisat ovoliko slova :haha: :haha:
Citat: Nenoe da.ja ti poliram felge.radim to veè10 godina i ispolirao sam nekakvih2000 komada.to ti nije neka pamet možeš i sam ako imaš volje.kupi gel -skidivaè stare boje.trebaš namazati felgu bar 3 puta-ja saèekam 10 min pa stružem kuhinjskom èeliènom žicom.kada skineš svu boju onda papir 120 suhi.zatim mokri240-400-600.ne treba ièi dalje samo odradi muški sa 400.zatim kupiš plavu kredu i èetku finu za na brusilicu.to ti je za inox polirat-nemoj da ti uvale bijelu. kada ispoliraš crnilo skini sa uljnim obavezno razrjeðivaèem i na kraju obrišeš sve sa vapnom u prahu naravno.sve skupa oko 250 kn materijala. felge održavaj iskljuèivo samo sa kh-7.to ti je za kuhinje ali se pokazalo najboljom zaštitom,ada pritom ostane duboki sjaj.i više nikada neèu napisat ovoliko slova :haha: :haha:da li se može postiæi samo poliranjem ovakav sjaj?ova felga namjerno nije polirana do kraja.to je druga vrsta poliranja sa sapunicom.to je otmjeni mat efekt(Image removed from quote.)
Jedno pitanje za Nenu: Imam ats-ice classic i tribam ih sredit. Da ih prije pituram pa onda poliram krakove ili prije krakove poliramHvala na info :)