Da se pohvalim, postao sam ponosni vlasnik jos jedne ajkulice, slucajno sam naletio u oldtimer lokatoru na slike koje je stavio kolega "pitam se pitam" kojem ovim putem i zahvaljujem na trudu i na broju od vlasnika.
Auto je bio od starijeg gospodina (71.g) koji je dosao iz Australije na ljetovanje ali je jos uvijek imao namjeru vozit se njime, no posto je invalid i u zrelijoj dobi obitelj ga je razuvjerila da ipak nemoze te je odlucio prodati auto, i to meni :)
Vidio sam ga samo na ovim slikama no znao sam da mora bit moj prvenstveno jer ima bijele zmigavce, BBS branik, i ono sto me najvise privuklo, MOTORSPORT volan koji je ugradjivan iskljucivo u M1 i u E12 M535i, to sam morao imati :D
Sinoc sam ga dopeljao kuci, automatik mjenjac, kruzing po autoputu, presretan sam bio, auto je u odlicnom stanju, limarija vrhunska, ovjes odrzavan, jedino je kocnica malo tvrdja, to moram provjeriti...
S obzirom da je auto stajao 5 godina pribojavao sam se da nece saltati kak se spada ali ugodno sam iznenadjen i toliko mi se svidjelo da me vuce da si slozim ovaj auto za svaki dan, plin gore i deri
Mozda je malo duhovito rec da je automatik zabavno vozit ali zbilja je, saltao sam ga 1, 2 i D a posto nisam prije vozio automatik nisam ni znao da se moze kocit motorom s njim tak da je dozivljaj potpun, samo u nizu i bez problema se zakoci auto gotovo na nulu.
Salta mekano kad je stavis u D, nemam zamjerke, premda vidjet cu dali se to moze poboljsat kad promjenim ulje, ali u globalu sam odusevljen, za po gradu dusu dalo :)
Evo i slike iz lokatora, sutra poslikam nove kad ga operem malo ;)

Papiri su PP, znaci skoljka je druga, 1985 pise u prometnoj i knjizici pa tko zna ko je to upisivao ali sve je legalno.
Po VIN broju koji je na originalnom mjestu ispada da je 316 1979., steta sto i u papirima nije ta jer bi bio oldtimer nagodinu :(
Planova nekih nemam, mozda ga cak slozim za svaki dan, nazalost nema neku oldtimersku vrijednost no itekako ce mi dosta stvari dobro doc za 335i
HINT: Volan :o