Jebiga ljudi, tu se vidi njihvoa logika. Oko svakog auta , pogotovo starijeg, ima masu posla. Sta on to prije zavrsi, prije ce pocet radit drugog i to je to. Onda se nemojte cudit sta svaki nesto sfusa. I stvarno virujen da ce ludilo posal oko oldtimera napravit Vrdoljak, ili Kragic za Vespe. Al su oni osjetno skuplji nego ostali.
Ostali uzmu manje al ces nac milijun gresaka.
Kolicina fusa je obrnuto proporcionalna lovi :D .
Druga opcija je radit sam, di se mozes vise posvetit detaljima i finesama sta njih 90% nece napravit. Imao sam posla i sa pripremom i bojanjem auta i Vespe, sve sta mi je limar radio po Vespi sam iza njega ja radio, jer on je sve napravio preko neke stvari.
Ko ne plati kurvu plati likara. Ili se sam uvatis pa posli mozes samo sebi jebat sve po spisku.
2 gogo_ST: pa sta ti je tu cudno? Ajd njegovom logikom, mora izgubit puno vise vremena na nekog oldija ako ga misli napravit po P.Su, a ne moze to naplatit koliko bi tija, tj za to vrime moze napravit par drugih auta. Ili ce ti zboxat nesto na brzinu, uzet pare a auto procvitat nakon 2 godine. Jbiga skup je to sport, i triba odrisit kesu za dobar posal, ili se uvuc sam u garazu na par miseci.
Sta se tice toga sa Unom, vratis mu auto, nije to to, ocu da ga poredis, lovu si dobija. Ako te ide uvjerit da je to OK, onda te pravi ludin.