ja bi se s gušton zajebava oko svog auta, al je malo grezo leć ispod stabla i popravljat, pogotovo kad je ovakvo vrime :aa:
da je imat garažu (pa još malo više vrimena) bilo bi "lako"..
fala van svima na komentarima i savjetima. najviše mi zapravo digne živac kad se s nekin dogovaraš 10 puta za dovest auto pa mu uvik nešto "iskrsne" 
a stvarno ima seljačina i budala koji ne znaju ni ulje prominit kako triba, već ti recimo zalupi haubu i iskrivi je priko kacavide 
ja ću još jednom ponovit moju preporuku za autoelektričara ako kome zatriba:
Dražen Ratković
Adresa: KAŠTEL LUKŠIĆ, Komjate bb
Telefon: 021/227472
Mobitel: 091/5203137
čovik je znalac: brz, jeftin i pošten.. i ko dođe u njega neće falit (rezervira se termin dan dva prije uredno priko telefona i nema zajeba).
..slučajno san doša do njega, da nebi ko pomislia da ga znan od prije ili iman interesa u reklamiranju :)
Pa o tome ti ja i pričam, ti nemaš garažu, onaj nema vrimena jer popodne radi a i večeras je utakmica pa bi posli nje moga malo po forumu drkat ili izać vanka, a moga bi i naguzit ženu/curu/prijatelja.
E, i sad ja dođen u meštra sa svojim "didom koji ima operiranu kičmu i umjetni kuk" i tražim od njega da ga vrati u mladost za "realne" pare jer ja radim za 3000 kn.
A on mi kaže da to ne može za "realne" pare jer je on jedan od onih bogova šta ne znaju nabrojit 3 igrača reprezentacije i šta je red carpet jer ne gleda tv i balun ga ne zanima, ali da zna na koliko kila se steže glava na Fiatu Dinu, koje auto je ima Jure Jerković, Tanja Kokeza... i usput kad je u Italiji kupova dijelove bia je u Monzi kad je poginia J. Rindt i od muke se nije triznia 5 dana.
I sad bi ja triba takvog čovika uspoređivat sa nekim ko ujutro drka u državnoj firmi i gleda kako će poplašit moment ključ a popodne u svojoj garaži popravlja od usisavača do fuzijske komore po popularnim cijenama.
Zato kažem da mi je ova anketa bez veze, jer ne možeš ti nekog ko je u ovom poslu 30 i više godina a da je zakon, animirat s ničim osim lovom ili prijateljstvom bez obzira šta uvik "ima jedan odličan, a jeftin".