eto, hvala na savjetu, to mi je rekao i lakirer da tako treba raditi, sve fino početkati, ali meni stvarno u ovom trenutku novci ne igraju veliku ulogu, a vremena osobno nemam na pretek, i radije bi otisao ispjeskariti šasiju jer pjeskarenjem sodom se manje uništiti lim nego ručnim brušenjem a i krače traje.
Dakle još jednom da napomenem, ne planiram raditi klasično pjeskarenje nego pjeskarenje soda-bikarbonom koja ne uništava lim i njome se pjeskare materijali tipa aluminij, staklo pa čak i guma, plastika itd i površina ostaje gotovo nepromijenjena a skida sve sa lima... i sada mi je žao što tako i prvi puta nisam radio... ma žao mi je što sam uopče išao na pjeskarenje jer je limarija skroz zdrava, ali šta je tu je...
Limarija je trenutno u takvom stanju da nema hrđe, sve je odrađeno, može i ovakva limarija na lakiranje ali cu otići još jednom limaru da prvjeri dosadašnje radove i popravi sitne greškice koje mislim da bi bilo ok popravljati i nakon njega idem pjeskariti.
ok... radovi kreću za 2 mjeseca i za 2-3 mjeseca ntada ocekujem da ce faza sa šasijom biti završena i onda kreće slaganje... prvo ovjes, pa osnovna struja pa izolacija... uglavnom sve radovi koji ce se raditi malo po malo.
Do tada skupljam informacije, prijedloge, a najviše hrabrost i volju...
Na svakoj novoj informaciji biti cu vrlo zahvalan...
Trenutno tražim mjesto gdje mogu pjeskariti sodom... sodu znam gdje kupiti, a cak sam mislio napraviti i diy soda blasting ali ne znam da li obican mali kompresor moze dati dovoljan pritisak za to da ide dovoljno velikom brzinom...