bas sam gledao tvoju temu i cini mi se prilicno ok to, ali sam odustao kad si rekao da ga topi motorno ulje, razreðivaæ, benzin itd, jer pošto se koristi na autu, toga ima uvijek i neizbjezno je pa zato otpada... pa trebam cijeli tank ocistiti sa time, dio oko cepa rezervara, motorni prostor, kompletan auto, nema sanse da nigdje nebi probilo, a antikorozina sam potrosio negdje 3 i pol litre za cijeli auto sa onom prskalicom za tekuæi bitumen, sa ovom za lak bi mi trebalo barem duplo manje, znaci oko 1.5 - 2 litre ili 3-4 te boèice...
ma dobro da nisam odmah nakon sušenja išao farbati jer tek onda bi bilo èudesa za koju godinu...
znaci kod mene je slucaj da na autu nema trunke hrðe više jer je prethodno bio pjeskaren, ali se sad pojavila ova patina koja izgleda kao žute fleke na limu i moze se brisati... probao sam antikorozinom opet i ide polako, a dobio sam jos jedan prijedlog, da pokusam ocistiti sve sa silikonskim èistilom... samo kako onda oèistiti nedostupna mjesta s time? one dijelove gdje je ušao antikorozin, izmeðu limova, u pragovima itd...