Sto se tice njege stakla, a i ajmo reci poliranja, ja sam daaaavno davno na Cromi ispolirao stakla, ali samo zato jer su bila, onako ''na sprej'' zakakana od farbanja drugog auta. Tulipan od frenda spricao neki vrag vani i meni zahvatilo auto...
Ja sam koristio od Lock Tite-a neko cudno cudo (ali doista cudo od proizvoda

) a to je bila neka dvokomponentna tekucina u onoj ''sprici'' odnosno ''injekciji'' kao sto imaju epoksidna ljepila sto ljudi zovu ''tekuci metal''.
To je bilo pakiranje od cca dec i pol u svakoj sprici, cca 2,5-3 deci ukupno i s tim sam polirao staklo.
Prvo sam doooobro dobro oprao staklo i onda taj fini film farbe trljao sa velikim komadom vate - kao da poliras auto. Ta tekucina postane ful gusta, kao da je otopljeno staklo... I kad s zim ispoliras staklo doslovce se cakli, vata bude crna kao da si ju progurao kroz dimnjak,a tek sam kasnije skuzio da su nestali i risevi sa sajbe.
Nakon toga ti brisaci gotovo i ne trebaju jer voda klizi kao luda i staklo doslovce ostaje skoro 100% suho. Tu i tamo ostane tracak pokoje kapljice na ''stazi'' kuda se voda ''sjuri'' niz (ili uz, zavisno od brzine) staklo. S tim sam se vozio skoro pa godinu dana (dok mi ju nisu ukrali... :( )...
Za taj proizvod bi prodao dusu, ali kao da nikada nije postojao. Ako itko ista zna o tome neka napise nesto... Bilo je malo skupljikavo, ali je vrijedilo svakog HRD-a...