A ak netko nađe ovo sredstvo za poliranje šajbe koje je frik-ri koristio nek viče, odmah kupujem...
Frik bi dao, da mi dame na forumu i one koje ovo citaju 'proste na izrazu i lijevo jaje za taj proizvod. Ali kao sto rekoh... Nitko o tome pojma nema. Kupljen je bio u nekoj maloj prčiji od prodavaone , da mi sad i vlasnici iste trgovine 'proste, ne mislim nista lose - to je uistinu bila trgovinica u prizemlju privatne kuce - kao mala videoteka. :D
I to mi je ponudio bas brat od vlasnika, tipa: ''Vidi ovo, neki novi proizvod...'' i kazem vam da je to luuuudilo od kemije.

I nakon toga se zatvorila ta trgovina... Jedino je Ruzić auto imao nesto slicno, bas neku polirku za stakla - tipa Sonax, Nigrin, šmrč-frč-somting... Kao, reklamirao se da je BAS TAJ onaj ISTI proizvod kojeg gledamo, u prosjeku svaku drugu nedjelju kad je F1 na repertoaru pa kad onaj majstor iz boxa brise (znaci: POLIRA) vizir majstoru za volanom dok drugi majstori mjenjaju gume i tankaju gorivo.
Ako itko tko radi sa dijelovima i dobavljacima autokozmetike tipa LocTite, Wurth... zna ista slicno - aj' ne bidnite cicije... :D Podijelite radost :ghh: