Evo mojeg vozila..., nije baš èisti old school pa æemo ga ovdi smjestit...
BMW E30 325i 88g M-tech1
Tvornièka oprema;
M-tech optika vanjska, crne lajsne, el podizaæi, šiber, crni interijer (i krovni tapecirung), Recaro sjedala, centralno zakljuèavanje, ABS (izbaèen), grijanje brava na vratima, grijani el retrovizori, grijane prskalice za pranje šoferšajbe.
Dodaci;
Weitec gevinde naprijed, camber plates, koni sport + K&W opruge iza, Home made X-brace i zadnji strut barr, prednji polirani no name, opleteni lajtunzi koènica, supersprint isp. grana, ostatak spuha custom made, BBS RM 7,5x15 + 8,5x15 195/50 i 205/50, Sabelt Akropolis volan, Sabelt H pojas i za drift neka FK školjka....
Dakle ovakav je bio kad sam ga kupio...

..bez motora i getribe stajao na odpadu, pa reko ajdemo ga spasit.
Doma se skupilo materijala, a bogme èekao je i jedan donor organa, kojeg se nije isplatilo slagat, jer je limarijski bio jako loš...
...neke drift spec pizdarije

..short shifter...

...špera...

..agregat...

...pa se ugradio motor, ovjes i tako neke mehanièke stvaræice, te se krenulo radit po limariji, na èuðenje svih auto je bio super zdrav osim krova..., krov strunuo od kondenziranja vode koja je ulazila u auto kad je stajao na odpadu...

..krov je zamijenjen, odnosno samo oplata krova, koja je isto kao i original imala šiber..

..uhvatio se posla oko pripreme...

...te konaèno auto i polakirao u vlastitoj "termo lakirnici" pod suncem na sred dvora...
:D

..a haube u crno...

..pa polako sastavljanje..

..i sad to ovako izgleda...

Još doma èeka 285/285 bregasta, leptir gasa od M30, kao i mjeraè protoka zraka, centralina za èipiranje i naravno ko kod svakog driftera, brdo kotaèa i guma za trošit..
...eto toliko od mene za sada... :bye: