Autor Tema: za svakog ponešto...  (Posjeta: 6879 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ma men

• Antique Member
za svakog ponešto...
« Odgovori #30 : 11 Rujna, 2009, 13:38:03 »
Citat: Wheeler
Citat: ma men
Znam da bi me BMW ljubitelji streljali da ovo sada èuju, ali mi se jednostavno NE sviða ovaj design na BMW-u...Virujem u Sve njegove kvalitete, ali su malo falili estetiku... :(  :(  :(

Zato moj glas ide Meèki... :palac:

Slažem se.. ovi kockasti farovi su fulani, auto izgleda nekako umorno.

Ki šta bi moj prijetelj reka...''Ma jebeš aut bez okruglih farova...''  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Ivan Abađijev

• Gost
za svakog ponešto...
« Odgovori #31 : 12 Rujna, 2009, 13:31:13 »
Znam da bi me BMW ljubitelji streljali da ovo sada èuju, ali mi se jednostavno NE sviða ovaj design na BMW-u...Virujem u Sve njegove kvalitete, ali su malo falili estetiku... :(  :(  :(

Išlo se na uštedu jer nisu tili minjat farove kod limuzine i kupea (pogledaj 2000 cs iz tog doba) a da izgleda ko sanduk tu se slažem sa tobom. Ali te švabe nikad nisu patili od dizajna (mada su i oni znali izbacit liniju koja je bila 25-30 god. isprid vrimena) ko englezi i taljani on ti napravi sanduk ali za sva vrimena  :jak:

Offline Meta

• Junior member
  • **
za svakog ponešto...
« Odgovori #32 : 12 Rujna, 2009, 14:43:57 »

Ki šta bi moj prijetelj reka...''Ma jebeš aut bez okruglih farova...''  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:

....osim GTT-a. :P  8)  :jak:

Od ovih troje moj glas za Audi.

Offline ma men

• Antique Member
za svakog ponešto...
« Odgovori #33 : 12 Rujna, 2009, 15:43:02 »
Citat: Meta
....osim GTT-a. :P  8)  :jak:

Tija bi vidit tvog GTT-a sa okruglim farovima...Baš bi izgleda baza... :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
za svakog ponešto...
« Odgovori #34 : 12 Rujna, 2009, 18:32:02 »
Citat: Ivan Abaðijev
Citat: dmj
Citat: profesor
Definitivno BMW, zato jer je najrijeði, najsportskiji, najšminkerskiji ima zadnji pogon (ima ga doduše i Meca), nema dizela još za 20 godina, najbrži,
recimo i najljepši, premda se o ljepoti ne raspravlja. Možda nije kvalitetan i trajan poput Meèke, ali kome treba auto koje 40 godina samo vozi, vozi, vozi...

I zato što je u TISA varijanti bio jedan od najmoænijih trkaæih strojeva onog vremena, a i danas je nerijedak gost postolja na utrkama oldtimera.

Nisam nikad vidia 2000 TISA ako sam te dobro svatia da misliš na ovog sa slike a ako misliš na 1800 TISA onda je to nešto drugo jer to je bila raketa od 150 konja za razliku od ove ragetine  :haha: .

U pravu si, mea culpa, 1800 je bio TI/SA, a najjaèi 2000 Tii.
Via Ciro Menotti 322