Evo update .....
- promijenjena lijeva donja vilica
- ociscen rasplinjac sa benzinom, neke brtve promijenio - auto sada drzi ler gas, fino pali, jedino se u leru povremeno zaletava, ali nisam jos nista podesavao, samo sam mu digao ler-gas
- smontiran prednji kraj, onako provizorno jer sam morao maknuti auto iz "radione" :-)
- malo sam se igrao s podesavanjem visine ovjesa
Uglavnom, auto je na vlastiti pogon isproban 2-3 kilometra i zatim premjesten na lokaciju 7 kilometara daleko. Cini mi se da motor kao takav radi dosta dobro. Hidraulika je totalni mrak: do sada sam se vozio u 2 GSa, jednom CXu, C5 i Xantiji, ali ovo je nesto definitivno najudobnije. Kolega koji je samnom premjestao auto nije mogao vjerovat da voznja po makadamu moze biti tako udobna A tek rapsodija u crvenom kad se otvori drugo grlo

. Cini mi se da auto dosta dobro drzi pravac, nije mu trebalo kontrirati volanom tijekom voznje.
Za vrijeme voznje primjetio sam par stvari koje treba ispitati:
- zmigavci lose rade (ne cuje se relej) - ocito je masa negdje u banani - (kad se ukljuci upozorenje sa sva cetiri zmigavca, sve radi super)
- na jednom faru mi se staklo odvojilo od kucista
- cuje se lupanje iz motornog prostora kod vecih rupa na cesti; takodjer se povremeno kod kocenja cuje matelni zvuk ("klongg")
- povremeno u voznji a i kad se pri manjim brzinama pusti gas, auto se pocne trzati. Osjecaj je slican onome kad kotac radi osmicu; treska se lijevo-desno; Nadam se da stvar nije vezana za getribu i diskove/celjusti jer bi to znacilo novo rastavljanje :grrr:
- 5. vrata pustaju vodu negdje
Uglavnom, auto treba provozati netko tko poznaje GSa, da utvrdi uzrok zvukova, i da mi kaze sto je normalno, a sto jos treba sredjivati i to cu srediti vjerojatno tijekom 9. mjeseca
Od ostalih sitnijih radova jos je ostalo napraviti:
- sjenila za sunce
- staviti maglenke
- sloziti platneni dio police na gepeku
- pofarbati oljusteno srebro u prednjim zmigavcima
- obnoviti zutu boju na zadnjim zmigavcima
- staviti radio
- montirati ventilator kabine i cijevi za grijanje u motornom prostoru
- montirati elektronsko paljenje
- poravnati blatobran koji mi je susjed iskrivio kad je htio premjestiti auto ;)