zato ja nikad ne šaljem HP-om jer su preskupi.Ja sam slao metalne dijelove cca 3kg iz ZG u ČK i poštarina 10kn,a HP-om 35-40kn bi bilo.Pa ti vidi onda
O ovom se da raspravljati!
Ako plačaš otkupninu (što je po nekoj logici najbolje jer znaš da ti je stiglo) onda ti se cijena diže za recimo 8 kuna po paketu, plus HP-express dostava je nekih cca dodatnih 20 kuna (ovisno o lokaciji) te još plačaš paket po težini!
Mene sad zanima jedna stvar!
Kojom to službom možemo slati pakete a da smo sigurni da dolaze na vrijeme, da paket neće biti oštečen ( kao što recimo u city expressu znaju stvari polomljene doći!) a da nije skupo plačeno?
City express nema otkupninu recimo! A netko ne želi plačati na tekuće račune neke cifre kad nemaju povjerenje u prodavatelja, pa je najbolja solucija otkupnina!
A onda nastaje problem i frka oko tih dodatnih 20-30 pa i 50 kuna!
Ako netko ima dobru ideju ili nešto za preporuku neka mi javi! Spreman sam onda promjeniti način dostave!:palac:
i još nešto....osim HP-expresa rijetko koja firma radi kroz tjedan poslije tri, pa je to dodatan problem!
Scorpion07- nije to primjedba na tebe, samo sam iskoristio post za moje pitanje!:palac: