Prije skoro 5 mjeseci sam poslao oznaku Renault osobi po nikom f i a t,koji mi nikada to nije platio.Naime on tvrdi da je platio,ali da se dogodila greška u pošti.Pa sam ga pitao da mi pošalje virman mailom na to je on odgovorio da će mi poslati,ali nikad nije to učinio da vidim u pošti di je zapelo.Nakon nekoliko dana zove on mene i kaže mi da mi je našao jednu kromiranu metlicu za R4 i da će mi je poslati za par dana i još da će mi ponovno uplatiti novac za znak.Naravno i poštarinu plaća on.Sve je to divno,bajno,krasno,ali nema ni metlice,a još manje ni love.Dogovorimo se ponovno da mi to pošalje čak i ja kažem da mi nije dužan nikakavu lovu za znak,nego samo da pošalje tu metlicu.Meni su kromirane metlice neophodne,čak sam i tražio na ovom forumu.Naravno opet ništa,uvijek kada ga zovem neki problem,nisam stigao,izgubio sam novčanik,otišao mi motor na mojoj četvorki i tako bla,bla,bla.Par zadnjih puta kada sam ga zvao prijetio sam mu da ću ga staviti na ovu crnu listu ne pošalje mi tu metlicu.Nato je on opet rekao da će mi to poslati i još da će i poslati neki znak od Renaulta.I šta reći na kraju pomogneš čovjeku da šta prije dobije znak makar ga nije uplatio,ali njemu je hitno jer mu ništa nesmije faliti na njegovom autu,zebavaš se slanjem na bus jer on tako inzistira,pa mu je skup prijevoz busom 40 kuna i još mu daruješ mrežu koja dolazi ispod maske da ti na kraju taj lik nik mu je
f i a t uvaženi gospodin Paško Blašković iz Splita to nikad ne plati i zebava te za metlicu koju možda i nije nabavio.Može te biti sram f i a t .