Autor Tema: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!  (Posjeta: 140550 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!
« Odgovori #75 : 08 Studenoga, 2010, 10:17:44 »
Citat: stipe;192947
Ne HP ekspresom. Saljem iskljucivo obicnom postom. Vecini kupaca, a i meni kad kupujem vise pase da putuje 1-2 dana duze, a da je 3x jeftinije.

Nikad nista nije bilo zagubljeno, a saljem na taj nacin bar 3 godine.
isto tako i ja radim.do sad nisam imao problema

Offline Boksi

• Antique Member
« Odgovori #76 : 08 Studenoga, 2010, 11:36:41 »
Ok. Onda ću ja od sad isto tako slati, samo ako nije ljudima hitno kao u večini slučajeva:palac:
HF and Milano

a112

• Gost
« Odgovori #77 : 20 Siječnja, 2011, 17:42:03 »
http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-oglas-2228926

Ako je slučajno netko namjeravao kupovat, lik prodaje 3 RH Classic felge a ona lijeva što se slabo vidi je Intra i drugačija je. Eto jučer napravili 400km bez veze radi kretena.

VALENTINO008

• Gost
« Odgovori #78 : 27 Siječnja, 2011, 20:27:40 »
....
« Zadnja izmjena: 28 Siječnja, 2011, 13:29:19 VALENTINO008 »

Offline sestan

« Odgovori #79 : 12 Veljače, 2011, 23:04:35 »
@ Renault10
Evo dotičnog Šestana ali ne gospodina Šestana jer to nikad nisan bija niti mislin biti..!!
Što se tiče cjene koja je bila dogovorena ona je bila 200kn a to što je sa otkupninom od 200kn trošarina i što li je zaračunala tetka u pošti koja je bila na zamjeni kao što san ti reka i kojoj je tribalo 25min da pronađe način na koji se šalje nijje moja krivica već njena, niti mi je dan danas jasno kako je došlo do toga da ti je ispalo toliko poštarine, a što se tiče kusura koji si triba dobiti nazad nije bila neka cifra da je život u pitanju i ako se sićan reka si 60kn a ovdje sad 80kn :aa: , jbga neznam ja slati kao što Stipe zna, tako da .....

@ Chimba
Moliću te lipo da manje lažeš jer još nisan toliko lud da se ne sićan kako si polom bija negdi oko Šibenika i pri vraćanju za ZG si zva da ti rješin moj dug za koji jako dobro znaš zašto ti nije bija plaćen na vrime...!!
Da te malo podsjetim a i da drugi vide o čeme se radi; reka san ti lipo da mi Smeće od bivšeg gazde nije isplatija tri plaće i kako to ide kod takvih uvik kažu sutra sutra a to sutra nikad da svane..!!
Na navedenom forumu na kojem san se ispriča to nisan napravija radi drugih vec radi samog sebe iz razloga jer do toga nije tribalo doći a desilo se ne mojom krivicom.. i ako se sićan rekli smo da bilo prošlo, desilo se i bogda nikad ponovilo ali neko se opet osvrće na staru priču...!!!

@ TempoGTI
Pitaš se iz kojeg razloga se nisam ni tebi ni Veli javlja na pozive..??
Premda nebi triba govoriti di san bija proteklih miseci ali aj evo neka svi znaju..
U samo vrime kad si zva uručen mi je poziv da se javim u općinski sud radi zatvorske kazne u trajanju od 6 miseci do 1 godine, i sad mi reci bili ti da si bija na mom mistu sa ikim priča u vezi bilo čega što nije toliko bitno...!!!
Što se tiče satića jesmo tribali smo napraviti zamjenu a siti se da svoje nisan naša i da san kopa po svim auto otpadima da ti ih nađem a tebi su  kao tribali po cjenu života isti dan..!
Obrtomjer je kod mene i biće ti poslan ..!!
Čist račun duga ljubav...!!!

Btw. daj se samo siti kad mi je mater umirala koliko si bija naporan u zvanju ovog onog a lipo sam ti reka situaciju u kojoj san se nalazija ali ne ti uporan ga uporan..!!
Jesi iti malo razmislija u kojoj situaciji zoveš i radi čega dok san ja letija po pogrebnim poduzećima, bolnici, crkvi i di ne sve da pripemim pokop za mater..!!!!!!!!
Sad razmisli kako si postupija..!!

Što se tiče Lanive čovik ti je i sam reka da ga niko nije Smulja a i sam je reka da smo nas dvoje sa nasim poslom sve uredno rješili..!!
Čovik je posla obrtomjer meni jer smo se nas dvojica (Ti i Ja) dogovorili za zamjenu, samo što ti nisi Lanivi reka da je obrtaljka neispravna...

@ Laniva
Što se tiče obrtomjera o kojem TempoGTI priča siti se da si sam tražija za svoj digital obrt. neki analogni i koji ti je bija predan ali neispravan tako da sam ti ja na kraju uplatija novce jer ti je uručeno nešto što je tribalo biti ispravno a na kraju se ispostavilo drugačije..
Sad i sam reci jesan li ja korektno postupija..!!

@ Scary
Velimire nas dvoje se jako dugo znamo i od uvik smo imali sve uredno rješeno kako u poslu tako i u drugim stvarima, vjerovatno ćeš ovaj oduži post pročitati pa ćeš viditi razlog zašto se nikom nisam javlja, a ono što si spomenija da znaš moju obiteljsku tragediju malo pojasni Ivanu jer si i sam proša slično u svojoj obitelji..!!

Vidim da si posta i ovo;
 (na jednom drugom forumu su me dečki par puta molili za arbitražu između  njega i njih - malo se nekorektnije ponašao tj nije poštovao dogovore)
Jeli se to radi o onom sa Chimbom ili ? je koliko znam to je bija jedini problem na tom forumu, a da se vršu prijetnje hmm...
dam ja i kućnu adresu pa ako neko želi dolaziti sa nekim kao razbijačima ili slično moran reći da mi je to malo smišno..!!

Svaki suvišan komentar na sve rečeno u ovom opširnom postu nije nikakvo izvinjavanje niti slično...!!!
:rtfm:
« Zadnja izmjena: 12 Veljače, 2011, 23:07:14 sestan »
*SKANDAL*

Offline renault 4 tl 1981

« Odgovori #80 : 24 Veljače, 2011, 00:26:06 »
Prije skoro 5 mjeseci sam poslao oznaku Renault osobi po nikom f i a t,koji mi nikada to nije platio.Naime on tvrdi da je platio,ali da se dogodila greška u pošti.Pa sam ga pitao da mi pošalje virman mailom na to je on odgovorio da će mi poslati,ali nikad nije to učinio da vidim u pošti di je zapelo.Nakon nekoliko dana zove on mene i kaže mi da mi je našao jednu kromiranu metlicu za R4 i da će mi je poslati za par dana i još da će mi ponovno uplatiti novac za znak.Naravno i poštarinu plaća on.Sve je to divno,bajno,krasno,ali nema ni metlice,a još manje ni love.Dogovorimo se ponovno da mi to pošalje čak i ja kažem da mi nije dužan nikakavu lovu za znak,nego samo da pošalje tu metlicu.Meni su kromirane metlice neophodne,čak sam i tražio na ovom forumu.Naravno opet ništa,uvijek kada ga zovem neki problem,nisam stigao,izgubio sam novčanik,otišao mi motor na mojoj četvorki i tako bla,bla,bla.Par zadnjih puta kada sam ga zvao prijetio sam mu da ću ga staviti na ovu crnu listu ne pošalje mi tu metlicu.Nato je on opet rekao da će mi to poslati i još da će i poslati neki znak od Renaulta.I šta reći na kraju pomogneš čovjeku da šta prije dobije znak makar ga nije uplatio,ali njemu je hitno jer mu ništa nesmije faliti na njegovom autu,zebavaš se slanjem na bus jer on tako inzistira,pa mu je skup prijevoz busom 40 kuna i još mu daruješ mrežu koja dolazi ispod maske da ti na kraju taj lik nik mu je
 f i a t uvaženi gospodin Paško Blašković iz Splita to nikad ne plati i zebava te za metlicu koju možda i nije nabavio.Može te biti sram f i a t .
« Zadnja izmjena: 24 Veljače, 2011, 00:29:16 renault 4 tl 1981 »
Život je kratak da bi trošio vrijeme na budale.

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #81 : 22 Lipnja, 2011, 13:54:38 »
ja sam imao takav slucaj i neugodno mi je zbog toga samo sto sam ja u ovom slucaju bio kupac, dok prodavatelj kaze da mu pare nisu sjele, al meni su na taj racun otisle,

kakv je prodavac crna ovca?  s njime sam trzio pa da prosudim sto da radim...kako bilo da bilo nebum propao ako ponovno uplatim samo kad bi se uvjerio da je tako
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline Ivan L

• Antique Member
« Odgovori #82 : 22 Lipnja, 2011, 23:29:47 »
Iz mog iskustva o crnoj ovci kao prodavacu sve najbolje. Brzo poslano nakon moje uplate i vrlo kvalitetno zapakiran paket. Na forumu cesto prodaje i da je problematican vec bi bilo rijeci o tome.

Ako si uplacivao na na banci sluzbenica ti je morala izdati potvrdu uplate na kojoj se jasno vidi prodavacev broj racuna i njegovo ime. I lako utvrdis jesi li pogrijesio s brojem racuna ili su nesto drugo zeznuli u banci.
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline MateoPahljinaZ128

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 128 i Zastava 101
« Odgovori #83 : 23 Lipnja, 2011, 00:17:55 »
kolega SESTAN
rekao da je poslao vrata za zastavu 128,cekam ih vec mjesec dana ,izmislja glupe izgovore i ignonira poruke itd....

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #84 : 23 Lipnja, 2011, 00:40:15 »
Citat: dvojka;244312
ja sam imao takav slucaj i neugodno mi je zbog toga samo sto sam ja u ovom slucaju bio kupac, dok prodavatelj kaze da mu pare nisu sjele, al meni su na taj racun otisle,

kakv je prodavac crna ovca?  s njime sam trzio pa da prosudim sto da radim...kako bilo da bilo nebum propao ako ponovno uplatim samo kad bi se uvjerio da je tako

Stari oprosti sam sebi si kriv moras se bolje osigurat obavezno cuvaj uplatnicu OBAVEZNO dok ti pazi ne sluzbenica nego onaj kome uplacujes ne kaze da je lova legla
istu tvoju situaciju sam imao prije neki dan
 sluzbenica mi u lice kaze znate nismo sigurni dali je novac polozen na racun koji ste uplatili sustav nam ne radi kako treba WTF
i kad s ovom pricom nazoves prodavatelja paris debil zato imas  dokaz faksiras uplatnicu i sve pet.....
P.s. Crna ovca samo naprid momak je za pet...
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #85 : 23 Lipnja, 2011, 00:46:33 »
mislim da sam netbankingom uplatio sa racuna od stare... tak je nesto bilo, jos njoj gotovinu vratio na ruke, bilo kako bilo kontaktirat cu decka trzili smo vec jednom i prije toga o sve ok bilo, nebi sad neku sliku o sebi stvarao zbog neke greske nenamjerne ili neceg vec

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #86 : 23 Lipnja, 2011, 07:35:50 »
Ne stvaras nikakvu krivu sliku o sebi dapace sad si mi jos jednom potvrdio u RH ne radi nikakve transakcije bez papirnatog traga (ne iz wc-a)
Osim ako ne radis na carini :D
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #87 : 23 Lipnja, 2011, 11:06:45 »
imam u mailu dobijes potvrdu, no bilo je to ima dugo, a meni i dan danas glup osjecaj

Offline OldAudi

• Antique Member
« Odgovori #88 : 23 Lipnja, 2011, 12:23:53 »
I ja sam trzio s crnom ovcom dva puta,(prodao mu auto i kupio prospekt od njega i na licu mjesta to rijesili)Tip se trudi,javlja se na svaki moj pozvi,odgovara SMS bez obzira na sve makar bilo 24 h u noci,cak je dosao i ranije na sastanak prije nego kaj smo se dogovorili sto me iznenadilo!Kao sto LAV veli,momak je za pet! :palac:
Sto se tice netbankinga,sranje i pol,ja izgubio pare zbog neke greske...a sta ces,nema druge...

Offline crna ovca

« Odgovori #89 : 24 Lipnja, 2011, 12:21:10 »
vidim da se moje ime povlači po crnoj listi trgovaca pa je red da i ja iznesem svoju stranu priče koja je i istinita ;)

priča je stara cca dvije godine i za mene je završena, ali ne i zaboravljena jer je nakon toga kolega s nickom dvojka na mojoj crnoj listi i više sigurno sa mnom neće trgovati. s obzirom da nisam pokvaren nisam ga htio stavljati na crnu listu kad se je problem dogodio jer je moja greška što sam bio naivan pa sam mislio da su svi na forumu pošteni. nažalost sam se prevario...

dakle, dvojka je tražio nekakvu maglenku ili dodatno dugo svjetlo više se ne sjećam, ja sam mu javio da imam to što traži i rekao mu da sam ponudi koliko mu vrijedi. cijena je dogovorena uz molbu da ga pričekam tjedan ili dva. čekao sam ga cca mjesec dana, stalno je imao neke izgovore. da se razumijemo, meni nije problem čekati ako se s nekim tako dogovorim, a s obzirom da sam i prije tog nemilog događaja trgovao s dvojkom smatrao sam da je pošten i da neće biti problema. da skratim priču, nakon cca mjesec dana načekavanja poslao sam mu lampu prije njegove uplate i rekao da uplati kad stigne i da nije žurba. uplata nikad nije bila niti će je biti. prvo je izmišljao da nema vremena, pa da su neki problemi s internet bankarstvom, pa da je uplatio, pa da će opet uplatiti itd...

dvojka, mislim da sam ti tada napisao, što ću sada i ponoviti, da mi se jebe i za novce i za lampu jer sam ja izgubio 20kn za poštarinu, a ti si prodao svoj obraz. to mi je bila škola i pametno uložen novac jer si pokazao svoje pravo lice.

o meni kao prodavaču i čovjeku općenito govore pohvale na forumu, a i zadovoljni kupci koji mi se vraćaju i nikada s nikim osim s tobom nisam imao problema. još nešto, ne prodajem samo preko foruma nego i preko aukcija.hr gdje se pišu ocjene nakon svake kupoprodaje i također nema zamjerki na mene kao prodavača.

mislim da te može biti sram što pokrećeš temu staru dvije godine samo zato da bi mene popljuvao jer si valjda očekivao da će ti se još netko priključiti u pljuvanju po meni...

dvojka - ne bitan si   :p