Autor Tema: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!  (Posjeta: 145219 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tompa

• Junior member
  • **
Odg: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!
« Odgovori #150 : 25 Ožujka, 2014, 12:26:21 »
...gledam, čitam i ne mogu reći da se lakše osjećam što nisam jedini naivac, zato želim podjeliti sudbinu i upozoriti na vulkanizera Gorana Bajića i njegovu firmu Mavelus d.o.o. u Zagrebu...
Naime, prije nešto malo više od godinu dana (13.03.2013), u potrazi za gumama za auto i nakon dogovora sa Furlanom, dobio sam broj od spomenutog vulkanizera sa informacijom da on može jeftinije nabaviti gume. Nazovem ga i on kao provjeri i stvarno...povoljniji je od Furlana, ali trebam mu ostaviti polog, jer su gume neuobičajenih dimenzija i kroz desetak dana gume su tu... Furlan je isto tražio polog i duži bi bio rok za isporuku. I tako...uputim se ja njemu, ostavim polog i dobijem čak i potvrdu za taj polog. I tako par dana svraćam ja do njega sve dok jedan dan onije počeo sa pričom za koju sam već prije čuo o svom bolesnom djetetu i ljekovima koje uzima i kako mu zapravo život ovisi o svemu tome...i ja, naivac (čitaj jelen), ukomiran svom tom tužnom pričom, posuđujem mu novac za koji on obečaje da će ga vratiti do Uskrsa. Dolazim ja tako njemu i zovem ga u nadi za pozitivnom informacijom u vezi mojih guma, a on meni da će biti u utorak, pa u petak, pa dođi u subotu, nazovi me sutra u tri, dođem po tebe pa idemo po gume....i tako u nedogled... Naravno tu je bilo i izderavanja s njegove strane, da što ja hoću, kakve novce, kakve gume...da ih ima već bi mi ih dao... U međuvremenu sam saznao za još nekoliko ljudi koje je zavaljao, ali eto...prekasno. Najgore od svega što ili je toliko glup pa da nije svjestan težine toga što radi ili je toliko smeće od čovjeka, pa da na taj način svjesno vara ljude. Najgore je i to što je izgleda i istina da ima bolesno djete...možda mu je to i kazna.
Da skratim, dio posuđenog novca je vratio, ne sve...ostatak, kao ni gume ni polog nisam dobio... Sve je na državnom odvjetništvu iako znam da od tog nebu niš, jer nas stoku sitnog zuba nitko ne štiti...

Eto...znam...svaka škola košta...

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #151 : 25 Ožujka, 2014, 15:24:43 »
Di si toga našao,ja za njega nikad nisam ćuo?Uf, sad sam se sjetio,nisi jedini,mojeg frenda je zavaljao za 350€ i ista priča "bolesno dijete",ta spika traje preko 10 godina.
« Zadnja izmjena: 25 Ožujka, 2014, 15:32:05 deda »

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #152 : 25 Ožujka, 2014, 16:22:33 »
Ma nije ništ obrisal ,još je stavio danas tri oglasa i obnovil ,zato mi nije ništ jasno!!!

Ja sam od fantomskog dobavljača dijelova  za audi odustal,više ga nisam zval ,ali vidim stalno se oglašava na njuškalu  !!!
J....e kakvih nas ima da ne povjeruješ,stari smo lisci i još nas z....u !!! :hi:
marijanko

Offline Tompa

• Junior member
  • **
« Odgovori #153 : 25 Ožujka, 2014, 19:20:04 »
Di si toga našao,ja za njega nikad nisam ćuo?Uf, sad sam se sjetio,nisi jedini,mojeg frenda je zavaljao za 350€ i ista priča "bolesno dijete",ta spika traje preko 10 godina.

Ah...di... Prek prijatelja. Naravno, nije ni on znal, ali on je na kraju uspio izvuć svoje gume od njega... Najgore je kaj sam i ja u samom početku te sage, uvaljao i svog frenda, koji je popušio kao i ja...

Offline alensmb

• Junior member
  • **
« Odgovori #154 : 24 Svibnja, 2014, 22:49:21 »
A lepo si mogel pri meni kupiti i gume i felge....
V8 JE ZAKON

Offline pegi007

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: BMW e30 320i Cabrio
« Odgovori #155 : 30 Svibnja, 2014, 09:19:30 »
Tomislav Bravo, clan ovog foruma me prevario.
Kupio sam od njega dosta povoljno bmw kockicu 316, bez obzira na cijenu koja je bila niska, auto se prodavao kao ispravan auto, zdrave limarije i sa urednim papirima/prijenosom.
Na kraju se ispostavilo da auto nema zdravu limariju vec dosta trulih dijelova, nista strasno, ali oglas je bio pun lazi!!! Tomislav bravo mi je obecao rijesiti prijenos posto auto nije glasio na njega, kada to nije uspio, poslao mi je broj od vlasnika iz knjizice (nevazeci broj) i rekao mi da se ja dogovorim, ja sam mu rekao da je dogovor bio drukciji i neka mi on to sredi, isto nije ucinio vec se samo prestao javljati na moje pozive kao zadnji sitni prevarant.
na kraju te price sam ja do pravog vlasnika dosao preko telefonskog imenika i saznao da je njemu prevarant Tomislav bravo ostao duzan 400kn, taj novac sam morao izdvojiti da bi vlasnik bio voljan prepisati auto na mene, a da ne spominjem troskove puta ZG-BJ-ZG i duple troskove biljeznika.
ovo se sve po mene sretno odigralo na kraju uz nepotrebne dodatne troskove, Tomislave duzan si mi cca 700kn koje ti oprastam jer si prevarant i nadam se da ce ti trebati za lijek.
Vas ostale clanove tu upozoravam na njega, ne preporucam poslovanje s njim!

tomislav_bravo

• Gost
« Odgovori #156 : 11 Srpnja, 2014, 14:10:33 »
kao prvo ja sam tebi dao broj od čovjeka na kojem je auto bio a ja s tim čovjekom nisam imal kontakt niti sam ja kupio od njega auto..auto nisi došel ni pogledat da si došel vidio bi stanje.a taj dotični meni nije dao prepis jer je neko drugi ostao duzan a ne ja...al neka boli me racku...pozz

Offline nikola_abarth

« Odgovori #157 : 11 Srpnja, 2014, 18:33:09 »
...
« Zadnja izmjena: 30 Kolovoza, 2014, 11:59:20 nikola_abarth »

Offline Prec

• Senior member
« Odgovori #158 : 11 Srpnja, 2014, 18:43:46 »
Jednostavno ljudi mi nekad nisu jasni, ako nesto prodajes i za to si uzeo novac , TI si odgovoran za tu stvar bez obzira na kog auto glasi i gdje se nalazi.

Offline romyo

« Odgovori #159 : 12 Srpnja, 2014, 00:34:17 »
...al neka boli me racku...

Toooo Miki ! ! !   :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

Offline Lugburz

• Antique Member
  • Vozilo:: Octavia 1 1.6 lpg
« Odgovori #160 : 13 Srpnja, 2014, 01:44:33 »
kao prvo ja sam tebi dao broj od čovjeka na kojem je auto bio a ja s tim čovjekom nisam imal kontakt niti sam ja kupio od njega auto..auto nisi došel ni pogledat da si došel vidio bi stanje.a taj dotični meni nije dao prepis jer je neko drugi ostao duzan a ne ja...al neka boli me racku...pozz
s takvim stavom ces prodat jedan veliki q***

Offline danijel taunus

• Veteran member
  • Vozilo:: Ford Taunus 80
« Odgovori #161 : 03 Listopada, 2014, 20:38:10 »
Ne savjetujem transakcije s korisnikom mile 850 ja sam trebo uzet gume od njega a kad sam mu uplatio novac napisom mi da su prodane u međuvremenu i da će mi vratit lovu ali naravno nije vratio

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #162 : 03 Listopada, 2014, 22:46:14 »
čekamo da se mile javi i objasni ili leti s foruma kao što je odletio tomislav_bravo
Hrđa bez granica

Offline Mile850

« Odgovori #163 : 12 Listopada, 2014, 22:56:08 »
Mile se javlja nakon povratka doma da je plaća 15. i ispravit će se greška. Tako je ispalo kako je a nisam u mogučnosti zbog posla bit kraj neta svakodnevno. Javna isprika članu danijel taunus još jednom zbog mog propusta.
« Zadnja izmjena: 12 Listopada, 2014, 22:58:10 Mile850 »
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline danijel taunus

• Veteran member
  • Vozilo:: Ford Taunus 80
« Odgovori #164 : 25 Listopada, 2014, 11:03:11 »
Evo maoja isprika za prozivku kolega mile 850 je vratio novac  :good: