vidi: OVO ti je fiat :) 1995. god punto, to smo ja i kum krpali njemu da mu sto jeftinije ispadne, jos posjeduje una fire-a koji je isto stanje:
ovih dana sam kumu pomagao pokrpati njegov punto '95.
autic je izvana bombon, eh, dok ne zaviris ispod, nije htio previse ulagati jer je to trulja i pol, a uz njega ima i uno fire, pa se nada i tamo poslu :)
auto je pocincana kraoserija, i tvornicki nema nikakvog voska u pragovima, sve mu je istrunulo, krojili smo sami iztable lima nove podove, uutarnji prag, zadnjih blatobrana iznuta u kabini nije bilo, vidi se na slikama koliko je odrezao, iznad kotaca "sama jama" rupa na rupi

sve smo povarili, imamo i video,ali bi trebalo cenzurirat puno :)
preko antikorozin, temeljna, guma, zastita, i auto ko metak, sve vareno bez pregrijavanja zalossnog lima od 1mm debljine i sumnjive kvalitete
jako malo imam slika, jer se puno u zestoko radilo, puna 3 dana posla do noci, kada su nas one kembre strseni napadali, cca 30kom se skupi oko lampe :palacd
nabacili smo na sve jako kvalitetnu zastitu i na nju vosak za slucaj ako zastita bude prekruta
i danas, nakon mukotrpnog rada, kum dodje na ideju, jako pametnu :)
sta cemo okrenut:

ili

ili

odluka pada na janje
i brdo pive

ahhhhh, zivjele trulje, hik, up

evo jos par slija kako smo se vozili po glavnoj cesti kada smo isli na "grabu" nabaciti zastitu od ispod:
rekaro od edišna i ha-ha pojasevi, (nije na prodaju, da sad nebi mobitel samo zvrndao)

slike zavrsnog rada nemam, ali zavrsili smo, barem mislim koliko se sjecam, ma siguran sam sto posto :) padala je noc, posao je gotov i za male pare odradjen, s tim da smo potrosili 2 pikse gume, 4 tube zastite, 4 kile plina, 1m2 lima 1mm, 30kg janjetine zive vage :) ...
na ovo dajem sad 5 godina mira :palacg