0d samog poèetka do danas
Evo da i ja predstavim moju i jedinu petardu u Zadru...evo da malo budem dosadan pa da napišem kako sam nakon toliko dugo godina ipak kupia r5gtt....kad sam bio mali dida mi je imao r5 campusa(troje vrata) bio sam lud za tim autom.To je dida zna i onda mi je kupija maketu od r5(koja mi je na�žalost uništena u ratu) i šalicu na r5gtt iz koje i dan danas pijem èaj...došao tako i rat,srušili nam skroz kuæu,tada su me roditelji sa 7g. poslali na 6 miseci u Italiju.a tamo sam po prvi put uživo vidia r5gtt(sièam se one instr. table na kojoj je pisalo 220km/h)...ajme...
...mislio sam da taj auto neæu nikad imati...siæam se jedne prelipe met. plave petarde koja se jedno vrime vozila po Zadru...okreta bi se za njom svaki put kad bi prošla kraj mene i to svaki put kao da je prvi put vidim :roll:
...do prije par miseci imao sam citroena xm 3.0V6(koji mi je takoðer bia od malena strava auto)...a veliki auto za grad je smrt, a kad se sitim teh. od 4600kn, nadolivanja LHM ulja...i tako ga ja odluèia staviti u oglas i prvi dan me zovne lik da li može zamijena za r5gtt-a...dalje nemoram pisati sve se zna
tek kupljen:

karakteristike:

Stavljeno:
nove gume 185/65/13 jer nema 195
MOMO distancere 4 x 2cm ( sa 16 veæih vida)
Žarulje philips night blue vision
Muzika Kenwood MP3
Naljepnice
Novu granu auspuha
+ još puno sitnica
Auto sam ispolira pa izlipia naljepnicama sa RS-a jer tad nisam ima za farbanje(ali kakav je bia prije sad je kao iz «tvornice») i trebalo se pozabaviti još sa njegovom unutrašnjosti(pogotovo sicevima i tapetima)...evo par slika

evo slika kad je tek doša sa pituranja(ako se to tako moglo nazvati)

nakon toga je usljedilo spuštanje auta i farbanje felgi u bijelo
APEX(amort. i opruge) –50mm

pa su uslijedile preklopna FK sportska sijedala i bijele maglenke naruèene iz UK

nakon što mi je otišla radilica,klip i klipnjaèa odluèia sam se na malo širu kupnju s obzirom da æu ponovno otvarati motor i naruèia sam malo pojaèane dijelove iz K-tec UK
4 klipa,prstenovi,košuljice,sve brtve,pojaèane vide i radilica

košuljica

stari dijelovi motora