a cuj, sve je "restorable" sto bi se reklo... samo ima jedan faktor a to je koliko ti zaista to hoces!! sve ostalo je sporedno.... na kraju krajeva i novac ces nekako smisliti, znanje ćeš steći. samo volja je bitna- navodno je tako i u svemu ostalom u zivotu
alfa GTV. predivan auto, sjecam se jedne crvene u rijeci, bila je predivna, novolakirana ali iza na haubi oko znaka je vec krenula hrdja dizati boju.--- :(((( a lijepo dotjerana..
negdje na nekoj od temi ovdje na forumu (misli da se tema zove oldtimer locator ili tak nekak) sam vidio isto taku staru GTV koja je negdje na otpadu, vjerovatno hrdjava... pa ako se odlucis nebi bilo lose da imas makar dva auta pa slazes jedan a drugi ti je donator- slozis jednog a drugi nek trune
mislim da je ova alfa vrlo hrdjava i da bi eventualno jedini njezin spas bio da ju ljepo limarski sredis povaris i na kraju POCINČAŠ hehe onda joj smrti nema ;)
na kraju krajeva mislim da je 10 000kn puno za ovu bazu gore (mislim da je takva cjena bila po netu)
emmm da....ta iz rijeke GTV ti je ta !!! Samo što je ovaj čovjek nju vozio dve ili tri godine i onda je počela trunuti!
Volje imam! I ta alfa je meni naj od svih, zato ju i želim! A znam ća se desi pri kupnji takvih! Ili je treba renovirati ali malo manje ili je u odličnom stanju a košta kao....znaš več.
Ovo kad bih radiož ,radio bih polako, jer osim nje imao bi i jednu Deltu HF, koja također boluje od starenja lima! ALI manje, i nju ću malo više održavati :lizi:
a ne kužim ovo o 10000 kuna?
btw. imam ja jednog donora več, recimo! 75-icu, koja ima isti ovjes više manje, a ostali dijelovi kao što su farovi branik i ostalo su u super stanju!
Osim toga znam jako puno ljudi ovdje koji se bave restaruracijom! Neznam ako ste vidjeli čovjeka koji ima onu Giuliu i mercedesa, te starog poršea! Pa onda jedan koji uvozi oldiće, i svako toliko bacim pogled u garažu šta je stiglo, imam barem i takve pomoči :D