Autor Tema: još jedna moja priča  (Posjeta: 22505 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
još jedna moja priča
« Odgovori #105 : 24 Rujna, 2010, 14:46:56 »
A užas čovječe,nemrem vjerovat......Hajde bude se nešto riješilo,bit će bolje
Nema akcije bez reakcije!

prka126

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #106 : 24 Rujna, 2010, 17:04:31 »
stvar je u tome da sam 16,08 dobio posao i sada samo čekam da se rješim dugova. nakon toga garaža je moja i božja. tada mi više nitko neće moći niš, ni komunalci ni cios ni voda, ma budem ju zaključo tako da ni ja nemogu do nje

SCARY

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #107 : 24 Rujna, 2010, 21:05:44 »
e prka prka...
stvarno nemaš sreće:(
ali si nesalomljiv:palac:
i zato:gosp:

prka126

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #108 : 04 Listopada, 2010, 09:14:26 »
Ovo su dijelovi koji su naje..

Iako sreća u nesreći što se ovo dogodilo je to što sam počeo sve dijelove čistit a to nebi nikada prije napravio

prka126

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #109 : 15 Studenoga, 2010, 20:47:19 »
Kapetanov dnevnik 12646-6. Nakon napada ljudskog neprijatelja zvanog "poplava"

Radilo se 24.10 i 06.11, ali bio sam lijen stavljat slike. sada ću se malo raspisati jer imam vremena.

Evo filmić da vam dokažem da je bisica stvarno na vodu, hehe: ovo je rupa od mjeraća ulja:

http://www.youtube.com/watch?v=hsiwdUeOx3A

Malo slika prije posla:

Mehaničarev najbolji prijatelj ( a i nas koji se igramo mehaničara ):

Mješavina: 10% ulja i 88% vode. ako kome treba nek se javi imate moj broj, hehe:

Motor je isčupan opet van, raskopan je do zadnjeg vijka i sad ga treba složit ( E kad bih i to znao... )

Bio  je to prekrasan vikend, ali da me malo npokon posluži i sreća i vikend  poslije toga je bio super i vikend za 06.11.  01.11 nisam htio raditi  jer bio je dan mrtvih, iako ja ovo ne shvaćam kao rad nego kao hobi. al  aj to objasni familiji. pa evo malo dobodopština i od 06.11:

06.11.  je bio namjenjen za oporavak rezervnog bloka zrakom hlađenog motora i  rezervnog vodom hlađenog motora koje mi je poklonio, kolega i zamjenik  predsjedništva Miljac, Miljac još jednom ti hvala!

Pa onda malo jedna do druge, ono sebi za dušu...

Blok sam skoro cijeli raskopao i to je bio lagan posao. On će ostati samo za dijelove, iako ko zna možda jednog dana...

Frga  od bisice. Očišćena je i spremna za reparaciju. Ali to nije sad tak  hitno, neda mi se davat lova za reparacijski set imam pametnijih stvri  za napravit.

Bregasta od zrakom hlađene. oprana u nafti i pošpricana wd-om. Čeka na bolje dane da je do kraja uredim:

Dimer. Mehaničarev najbolji frend No.2. Johne hvala ti na preporuci. Lipe ne žalim uložene u to sredstvo.

Nakon  dugo vremena sam uspio naogovorit curu da se provoza malo u pegli.  Cijelo vrijeme joj je izgovor da je strah da ju ne pokvari, a ja dobro  znam zašto ona ne želi vozit peglu. Jer zna da ako skužim da joj nije  bed vozit peglu onda ću se svaki put kad idemo van moć u miru napit jer  znam da će ona vozit. Ovako ostanem trijezan.. Kad će više taxi  pojeftinit?!?

prka126

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #110 : 15 Studenoga, 2010, 20:47:39 »
Onda je došao na red rezervni motor od bisice. Imam samo jedan komentar na sve to. KOLKO VODE!!!!!

Nakon  što sam raskopao rezervni motor shvatio sam da je 1000 puta bolji  od  onog koji mi je u autu. Sada ovo postaje motor a onaj drugi  rezervni.  Još jednom hvala Miljac!

I sad da napokon vidite razlog zašto želim srediti bisicu. Tu je dokaz koliko u njoj zapravo ima mjesta:

U njoj su: 2 motora od bisice, motor od 750sc, motor od 126p i brdo, al   brdo rezervnih dijelova. Pa nek neko kaže da u pegli nema mjesta.

To je to od mene.

SCARY

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #111 : 15 Studenoga, 2010, 22:24:00 »
uopće ne sumnjam u tebe da buš složil pravu pilu;)

Offline Tomica93

• Senior member
još jedna moja priča
« Odgovori #112 : 15 Studenoga, 2010, 22:31:16 »
odličan poso, i ovo za dimer je odlična stvar mješa se s vodom a čisto skoro sve, puno bolja opcija od čišćenja nitrom ili benzinom
ENERGETSKI CERTIFIKATI 098/278-176 http://www.e-certifikati.com/

Offline Wheeler

• Antique Member
još jedna moja priča
« Odgovori #113 : 15 Studenoga, 2010, 23:01:14 »
Di se nabavi taj dimer? i kako se čisti s njim? treba imat rukavice?
Limarenje, ključevi i sva ta super sranja// N <3

prka126

• Gost
još jedna moja priča
« Odgovori #114 : 15 Studenoga, 2010, 23:48:38 »
AM-adria dućan križanje baštijanove i selske. Preporuka rukavice, al ja ih ne nosim. samo ti malo koža pobijeli, al za 2-3 dana prođe

Offline Goc127

• Antique Member
  • Spol: Muški
još jedna moja priča
« Odgovori #115 : 03 Veljače, 2011, 08:02:43 »
Prka frende, jučer u kvartu ugledam ovo i koga se prvo sjetim ,neznam detalje samo znam di se nalazi pa ti mogu javit ,ako te interesira možemo na PM

http://img220.imageshack.us/img220/2505/dsc02156e.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/4551/dsc02155j.jpg