Kapetanov dnevnik 12646-6. Nakon napada ljudskog neprijatelja zvanog "poplava"
Radilo se 24.10 i 06.11, ali bio sam lijen stavljat slike. sada ću se malo raspisati jer imam vremena.
Evo filmić da vam dokažem da je bisica stvarno na vodu, hehe: ovo je rupa od mjeraća ulja:
http://www.youtube.com/watch?v=hsiwdUeOx3AMalo slika prije posla:

Mehaničarev najbolji prijatelj ( a i nas koji se igramo mehaničara ):

Mješavina: 10% ulja i 88% vode. ako kome treba nek se javi imate moj broj, hehe:

Motor je isčupan opet van, raskopan je do zadnjeg vijka i sad ga treba složit

( E kad bih i to znao... )
Bio je to prekrasan vikend, ali da me malo npokon posluži i sreća i vikend poslije toga je bio super i vikend za 06.11. 01.11 nisam htio raditi jer bio je dan mrtvih, iako ja ovo ne shvaćam kao rad nego kao hobi. al aj to objasni familiji. pa evo malo dobodopština i od 06.11:
06.11. je bio namjenjen za oporavak rezervnog bloka zrakom hlađenog motora i rezervnog vodom hlađenog motora koje mi je poklonio, kolega i zamjenik predsjedništva Miljac, Miljac još jednom ti hvala!

Pa onda malo jedna do druge, ono sebi za dušu...

Blok sam skoro cijeli raskopao i to je bio lagan posao. On će ostati samo za dijelove, iako ko zna možda jednog dana...

Frga od bisice. Očišćena je i spremna za reparaciju. Ali to nije sad tak hitno, neda mi se davat lova za reparacijski set imam pametnijih stvri za napravit.

Bregasta od zrakom hlađene. oprana u nafti i pošpricana wd-om. Čeka na bolje dane da je do kraja uredim:

Dimer. Mehaničarev najbolji frend No.2. Johne hvala ti na preporuci. Lipe ne žalim uložene u to sredstvo.

Nakon dugo vremena sam uspio naogovorit curu da se provoza malo u pegli. Cijelo vrijeme joj je izgovor da je strah da ju ne pokvari, a ja dobro znam zašto ona ne želi vozit peglu. Jer zna da ako skužim da joj nije bed vozit peglu onda ću se svaki put kad idemo van moć u miru napit jer znam da će ona vozit. Ovako ostanem trijezan.. Kad će više taxi pojeftinit?!?