Autor Tema: Volkswagen Scirocco Mk2  (Posjeta: 13195 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #15 : 28 Prosinca, 2010, 18:49:34 »
Evo jedna slika da se vidi kako se ATS-ice vrte :P

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #16 : 07 Siječnja, 2011, 18:12:08 »
Stavljeni nazad distanceri 1 cm,

Na slikama se i nevidi neka razlika, uzivo se bas vidi razlika, a mislim da ce umjesto 1 cm trebati ici 2 cm, al otom potom.

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #17 : 22 Siječnja, 2011, 16:41:08 »
Jutros postar donio satic  koji sam duugo trazio, naravno odma sam krenuo sa ugradnjom :D

Satic:

Onda uzeo jedan stari poklopac Roccov koji dodje na mjesto gdje ide satic, bio je malo unisten i trebalo ga je srediti, pa sam ga malo osmirglao i napravio rupu za satic

Onda uzeo crnu mat foliju i presvukao ga folijom, ja sam zadovoljan kako je ispalo, mada su me malo napatili coskovi al to cu jos naknadno srediti

Orginalni poklopac koji mi je dosao u autu je takodje ostecen dosta pa cu i njega ismirglati i srediti i ostaviti da stoji u rezervi :)

I na kraju montirano u auto:
Prije:

Poslje:

Jos je ostalo da se zice spoje, al to cu jedan dan dok ova kisa stane odraditi, morat cu i pepeljaru srediti opet vec sam je jednom radio al nije to to, ako neko ima pepeljaru da je dobro ocuvana i da ima orginalne rucice za otvaranje nek javi :D

Slike su malo lose jer sam mobom sve slikao al sta je tu je :D
« Zadnja izmjena: 01 Veljače, 2011, 18:18:31 sandro_vw »

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #18 : 30 Siječnja, 2011, 20:49:01 »
Evo dosle opruge od Errora i montirane, opruge su od Golfa Mk2, cucnuo je malo ali ja sam zadovoljan, svidja mi se kako sad izgleda

Prije

I sad...

Nije puno, al meni se svidja kako izgleda auto sad :)

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #19 : 06 Veljače, 2011, 18:12:35 »
Radi se i dalje :D

Kao sto neki znaju kupljen je jos jedan Scirocco za dijelova, dosta dobrih dijelova ima na njemu, u subotu smo ga rastavili u dijelove, puno dobrih dijelova na njemu, veliku vecinu dijelova cu ostaviti sebi a nesto ide na prodaju, izmedju svega sto ostaje meni  je servo letva koju dugo trazim, amortizeri gepeka, kod mene su skroz losi bili nisu nikako drzali gepek, sad se sam otvara :mrgreen: itd. najzanimljivije mi je sto je ovaj Rocco imao Webasto koje smo takodje skinuli, originalno Vw webasto, vrlo rijedak dio. Da ne duljim evo par slicica popracenih objasnjenjima :)

Rocco kojeg smo rastavili u dijelove

Onda sam neke sitnice odmah danas montirao
Dugmici za zakljucavanje MK1

Zasto sam stavio ove a skinuo one orginalne? Zato sto planiram staviti Golfball kuglu na mjenjac uskoro, i unutrasnjost ce biti malo vise u retro stilu, i da bi se detaljima naglasio daj retro ton stavio sam i ovo.

Spojler za brisace

Stavljena je i pepeljara i amortizeri gepeka, letva ceka na montazu, kroz par dana bi trebao doci i vjetrobran za siber pa cu i to montirati.

Danas malo opran pa sam uzeo digitalac i napravio jedan mali photo session :)

Toliko za sada, uskoro planiram skinuti ove felge, staviti one stare sto su mi dosle na autu a ove lijepo detaljno ispolirati da budu ko ogledalo :D

LP

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #20 : 20 Veljače, 2011, 15:12:24 »
Jos jedan vikend i jos malo rada oko auta :D

Ubaceni xenoni h4 6000k, mada nikad nisam razmisljao o tome, al eto ostase jedni viska u kuci i stavim ih sebi.

Kratka svjetla

Duga svjetla, tu se pale i ovi mali farovi i onda dolazi ona zuta klasicna svjetlost, al ovi xenoni su cudni nekako, pa kad se upale duga svjetla gasi se ono xenon svijetlo (plavo) pali se neko slabije zuto i zuta u ovim malim farovima, i onda to super izgleda

Onda je napokon dosao i vjetrobran za siber

Pa sam opet krenuo u sredjivanje stokova, vec sam jednom radio sa mat crnom folijom, ali bezuspjesno, ovaj put sam uzeo mat crni RenCo sprej i odradio puno bolje to.
Desni stok:

Lijevi:

Pa onda malo smirglanja

I finalni proizvod

Iduci tjedan ugradnja serva, i vracanje na stare felge zbog poliranja ovih :D

Do tada, lijep pozdrav!
« Zadnja izmjena: 20 Veljače, 2011, 15:18:52 sandro_vw »

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #21 : 20 Ožujka, 2011, 13:16:11 »
Evo napokon i servo montiran juce, sve je jos prljavo malo od ugradnje, danas ce se sve to oprat i to je to, sad je stvarno uzitak za voziti auto, najgore mi je bilo parkiranje, sad ga jednim prstom umotam na parking :D

Posudica je premasna ceka je sad pravo pranje da joj vratim stari sjaj :D
Namontirani nosaci i pumpa

I s opruga skinut jos jedan krug, tako da je nize auto sad malo, dogovarao sam za neke gewinde ali me covjek izradio, a bas sam se bio nadao da ce cucnut dole malo jos, i onda da izlijecimo moju depresiju skinemo jedan krug :P

Odprilike prst i po izmedju tocka i blatobrana :)

Toliko za sada, pozz :D

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #22 : 28 Travnja, 2011, 14:26:17 »
Ajmo daljeee :P
Nakon dvije godine sicevi su dobili prvo ciscenje, nije bilo neke potrebe, nego eto dosla masina za to pa ajd da je probamo :D

Kako su sicevi vani bili iskoristio sam priliku za detaljno usisavanje i ciscenje...

Ofarbana rucica rucne kocnice u mat crnu...

Napokon slozen gepek kako treba, jos je ostalo samo da se ofarba ta zadnja strana sjedista..

Svi skupa..

A onda smo presli na zimski setup....

..jer su ATSice na poliranje otisle :D
Napokon sam se nakanio da ih odradim pa smo krenuli, uz malo piva, rostilja i glazbe uspjeo sam ih uz pomoc prijatelja odraditi, zadovoljan sam kako je ispalo i ovo ce bit za ovu sezonu, a na zimu kad se opet skinu sa auta ide ponovo poliranje i morat cu nekome dat da mi povari na jednoj ima ovece ostecenje koje mi smeta...

Nakon malo purola nastalo je to

Prije/ poslije... mislim da se kolko tolko vidi razlika :D

Toliko za sad :) ostale su jos neke sitnice da se odrade, i onda aBd 7.i 8. idemo u Split na Vw Show :)

Lijep Pozdrav

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #23 : 28 Travnja, 2011, 21:45:26 »
Ček samo si sa purolom ovo napravio?? Znam da je purol oke stvar,al da je ovak ispalo dobro mi baš ni jasno :D ...zar ti nisu ostali risevi neki od purola? Super su ispale felgice nema šta
Nema akcije bez reakcije!

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #24 : 29 Travnja, 2011, 02:10:58 »
Samo sam purol koristio, i imao sam dva nastavka za busilicu meku i tvrdu krpu, i sa tim sam pomalo radio, nakon poliranja purolom sam samo vodom saprao kotace i to je to...

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #25 : 17 Lipnja, 2011, 10:12:20 »
Dugo se nista nije pisalo ovdje :D
Prvi odlazak na meet ove godine bio je u Split na VW show :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Skinute su prednje opruge jer je pretrvrdo auto bilo za vozit onako, tako da je sad opet ko koza :( cekam da naleti neko bolje rjesenje za spustanje...
A i namontirane su saturnusove zute maglenke, iduci je korak probat nac bjele zmigavce da nebude bas ovoliko saren naprijed... :D

Do pisanja, lijep pozdrav...

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #26 : 05 Srpnja, 2011, 21:27:06 »
Hm, ako ti je scirocco sa serijskim oprugama k'o koza, da li si pogledao koji puta da li ima niži auto na parkingu od tebe? Ja sa svojim još nisam uspio primjetiti tako nešto :D

Nego, siceve si sa miniwashom prao? kako su to podnijeli? Moji su ZMAZANI, pa im moram isti tretman prirediti ;)
Koliko dugo su se sušili?
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #27 : 26 Srpnja, 2011, 13:18:25 »
Pa dok sam bio jos na onim kracim oprugama naprijed, isli smo u Split na VW meet, i vjeruj mi da sam se sokirao kad sam stao pored jednog Golfa Mk1 a on nizi od mene bio :O bilo me stid tu parkirat pa sam premjestio auto na drugo mjesto :P
Sto se pranja siceva tice objasnio sam ti sve na FB :D

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #28 : 26 Srpnja, 2011, 14:32:39 »
Siceve sam razmontirao, oprao presvlake u vešmašini i složio natrag :)
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #29 : 13 Kolovoza, 2011, 12:53:59 »
Nista specijalno, samo par slicica da ubacim sa Tuning Showa u Sarajevu odprije 2 mj. :D
Klik na sliku za veliku rezoluciju :D

Uskoro ce pocet neki radovi pa cu vas redovno nastaviti obavjestavati. Pozz