Autor Tema: Scirocco - recession car  (Posjeta: 50482 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
Scirocco - recession car
« Odgovori #225 : 09 Srpnja, 2012, 15:30:32 »
Je je subota je bila zeznul sam se :D
Nema akcije bez reakcije!

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Scirocco - recession car
« Odgovori #226 : 14 Siječnja, 2013, 22:27:42 »
- Hej...

- Kaj?

- Od danas me zovi nosonja, a ne Scirocco...

- p'doooobrooo... :)

as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline Ante V8

Scirocco - recession car
« Odgovori #227 : 14 Siječnja, 2013, 22:30:32 »
Auuuuuuuuuuu ali ga imate.Bogami je poprilično napadalo.:sok:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
Scirocco - recession car
« Odgovori #228 : 14 Siječnja, 2013, 22:33:32 »
Bome je... ja danas od 5 ujutro sa sloošbenim Meganom do VŽ, pa ČK....a ceste kaos. A tek kad sam u ZG se vratio, tek tu su ceste horror. Sad tri, sad dvije trake, pa sve puno brda od leda napravljenog. Nek on samo spava zimski san još malo ;)
as vintage as it gets

Offline mpavluk

• Antique Member
Scirocco - recession car
« Odgovori #229 : 15 Siječnja, 2013, 01:05:29 »
Kolega nemoj se naljutiti ali kao vlasnik jednog moram ti reći da su ti izgovori vezano za motorizaciju prilično šuplji kao i svih koji te nekako pokušavaju obraniti, radije onda nemojte reagirati na to što drugi govore vezano za to nego se braniti takvim neuvjerljivim argumentima, više škodiš imageu svog auta, ako si tako odlučio onda je to to ali za tebe no nemoj istinske zaljubljenike u ime rocco vrijeđati nedoraslim izgovorima! Molim te nemoj na moj komentar reagirati novim izgovorima jer se gore ukopavaš, drži taj svoj izbor za sebe i nemoj ga pravdati molim te! M.:gosp:
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Scirocco - recession car
« Odgovori #230 : 15 Siječnja, 2013, 10:23:35 »
A ja da imam jednog tog rocca - stavio bi mu PLINSKU TURBINU sa jednog omanjeg ruskog patrolnog broda... Bas uinat i recesiji i potrošnji i izboru pogonskog goriva i šupljim i nešupljim izgovorima za ''sveto ime Diinaaaaamoooooo oooOOoOOOOO Širookoooo''. Rocco na plin i još k tome troši kojih 560 litara plina na sat vremena rada turbine na maksimalnom režimu kad razvija 860kW i brzinu od 39 čvora.
Koje su to fore da se prozivaju ljudi, k tome se još i naknadno prozovu, u njegovoj vlastitoj temi, da ne reagiraju na prozivanje, jer eto... Nisi u pravu i šuti na svome kućnom pragu jer ti, eto, ja kažem da nisi u pravu.
Koje su to fore da se auti, ma koji god bili, pretvaraju u astečka ili neka druga božanstva, da se rade oltari na kojima se prinose žrtve i održavaju seanse i obredni rituali...?
Zašto od starih Katedd jaja ne bi mogao napraviti biskvit? Zašto se auti ne smiju više prešati u kocke i automatski si zločinac, jer eto.. Šteta je - to se treba spasiti...
Šta znači biti ljubitelj nekog auta? Šta, ja da imam Rocca izrezao bi mu krov i u njega posadio palmu duplo veću od onih sa dalmatinskih riva. Pa nek se ljudi čude šta sam napravio... Tko zna, moža jednostavno nije imao papira,a meni je eto - trebala malo veca vaza. :pda:
Rocco na diesel... Pa sta... Koje su to fore o ''šupljim i neuvjerljivim argumentima''? I tko tu koga vrijeđa time što je promijenio pogonski agregat u svome autu? Tko su ti ''istinski zaljubljenici'' i koji je postupak za istinskozaljubljenstvo da i ja dobijem diplomu ili ''urkunde'' ili ''beštatigung'' za bilo koji vid nekog fanatičnog i istinskog zaljubljenika...
Ja bi recimo htio biti, kad narastem, istinski zaljubljenik u ime ''Spačvanski hrast''... Ili u ime ''Beta falc cange''. Oduvijek sam kao mali o tome razmišljao.. Čak imam u glavi i uniforme sa pripadajućim kapama koje bi nosili takvi pravi istinski zaljubljenici kad bi se radila smotra na ceremoniji dizanja službene istinozaljubljeničkoimenske zastave...
Rocco diesel... Pa sta... :vecernji: Fak - zamisli da jos ima i kuku... Baaaaas u stilu i namjeni vozila.. Sportski rasni kultni kupe - pa da vuce prikolicu sa ciglama i cementom... Fuj.
« Zadnja izmjena: 15 Siječnja, 2013, 10:25:51 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline mpavluk

• Antique Member
Scirocco - recession car
« Odgovori #231 : 15 Siječnja, 2013, 11:26:50 »
Ja sam dobro hvala a ti!? M.:balki:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Scirocco - recession car
« Odgovori #232 : 15 Siječnja, 2013, 12:29:27 »
Frik, nemoš ti bit pravi zaljubljenik u jedno kultno kolo jer za ljubav treba imat dušu, a ti imaš samo one čipsove ko terminator...:lol:
Zamisli da "Čokoladni Ćira subotičkog Pionira" piči na struju :sok: Halllooo!!!:ubise:
Ja sam viđao Corrada sa diesel motorom i život mi se smučio, od tad nemrem vidjet imenovanog :aa:
Strešeni, treba ti oduzet Rocca zbog maltretiranja i i nepropisne uporabe istog :D, ako se oš vozit na naftalin kupi si Golfa :ghh:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline mpavluk

• Antique Member
Scirocco - recession car
« Odgovori #233 : 15 Siječnja, 2013, 13:52:52 »
Citat: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE;365603
Frik, nemoš ti bit pravi zaljubljenik u jedno kultno kolo jer za ljubav treba imat dušu, a ti imaš samo one čipsove ko terminator...:lol:
Zamisli da "Čokoladni Ćira subotičkog Pionira" piči na struju :sok: Halllooo!!!:ubise:
Ja sam viđao Corrada sa diesel motorom i život mi se smučio, od tad nemrem vidjet imenovanog :aa:
Strešeni, treba ti oduzet Rocca zbog maltretiranja i i nepropisne uporabe istog :D, ako se oš vozit na naftalin kupi si Golfa :ghh:

Na startu posta sam se unaprijed ispričao kolegi jer ja sam prvi za šemu, živi i pusti druge da žive samo to je osobni izbor i nema ga se što opravdavati jer time napola i priznaješ da si pogriješio al ajd ja sam previše oldschool po tom pitanju, malo sam i ekstreman jer kad mene netko pita a što ne ugradiš plin u tog veeelikog potrošača 1.8 ja mu skoro šamarčinu ne zveknem, jer me to neznanje ni o čemu strašno iritira, a to ti je po mom poznavanju psihologije najgore životinje na svijetu čovjeka, samo prikrivena ljubomora no ti ljudi su toliko jadni da toga nisu svjesni, time podsvjesno poručuju a imaš veliki motor u autu psmtr morao bi malo štediti sa plinom, psmtr imaš za skupi auto, no nebitno! Htio sam reći kolega psmtr nije više pionir subotički što je bio, em roba lošija, em su dojahali turci iz beograda pa je sad bg firma a mi koji smo ga podigli i gdje je otet Židovskoj familiji Ruf sada smo samo alocirani pogon a porez ide u proračun cigan-metropole! :aa: M.

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
Scirocco - recession car
« Odgovori #234 : 16 Veljače, 2013, 00:12:35 »
ma polijem ga z dizlom i zapalim odmah...

...kres...
...kres...

fak. dizl.

bas je za nis. :P

...o da, al' motorce pali k'o ludo otkad sam ga pocastio s novim akumulatorom od 80Hampersati :)
as vintage as it gets

Offline kađo-c

Scirocco - recession car
« Odgovori #235 : 16 Veljače, 2013, 18:36:48 »
Ja sam vozio Scirocco sa naturpijanim 1.9td,vlasnik izgleda kao djedica,na auspuhu dimi kao lokomotiva u drugoj mu je smrdio kuplung ako se igraš i jede c20xe,i baš je bila zanimljiva kombinacija.
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
Scirocco - recession car
« Odgovori #236 : 16 Veljače, 2013, 18:43:09 »
ma slozil bi ja gtd-a nutra, s njegovim momentom bu ko zvrk, ali sam trenutno kratak sa financijama :(

iako slutim da bu kadett neupitno na redu ovo ljeto ;)
as vintage as it gets

Offline Goc127

• Antique Member
Scirocco - recession car
« Odgovori #237 : 16 Veljače, 2013, 21:35:27 »
Ako u 2-ojku ide 130pd ide i u ovaj, a to je onda raketa :)

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
Scirocco - recession car
« Odgovori #238 : 16 Veljače, 2013, 21:39:22 »
nemam potrebe za tolikom konjicom, a niti za objasnjavanje drugovima policajcima kakav je to motor pod haubom. zasad je ekonomicnost prioritet ;)
as vintage as it gets

Offline Goc127

• Antique Member
Scirocco - recession car
« Odgovori #239 : 16 Veljače, 2013, 23:23:04 »
onda na postojeci 1,6 zmontirat puhalicu i bit ce  i turboekonomican:) tih 59kw/80ks je letilo u passatu,kaj bi tek radilo u roccu