A ja da imam jednog tog rocca - stavio bi mu PLINSKU TURBINU sa jednog omanjeg ruskog patrolnog broda... Bas uinat i recesiji i potrošnji i izboru pogonskog goriva i šupljim i nešupljim izgovorima za ''sveto ime Diinaaaaamoooooo oooOOoOOOOO Širookoooo''. Rocco na plin i još k tome troši kojih 560 litara plina na sat vremena rada turbine na maksimalnom režimu kad razvija 860kW i brzinu od 39 čvora.
Koje su to fore da se prozivaju ljudi, k tome se još i naknadno prozovu, u njegovoj vlastitoj temi, da ne reagiraju na prozivanje, jer eto... Nisi u pravu i šuti na svome kućnom pragu jer ti, eto, ja kažem da nisi u pravu.
Koje su to fore da se auti, ma koji god bili, pretvaraju u astečka ili neka druga božanstva, da se rade oltari na kojima se prinose žrtve i održavaju seanse i obredni rituali...?
Zašto od starih Katedd jaja ne bi mogao napraviti biskvit? Zašto se auti ne smiju više prešati u kocke i automatski si zločinac, jer eto.. Šteta je - to se treba spasiti...
Šta znači biti ljubitelj nekog auta? Šta, ja da imam Rocca izrezao bi mu krov i u njega posadio palmu duplo veću od onih sa dalmatinskih riva. Pa nek se ljudi čude šta sam napravio... Tko zna, moža jednostavno nije imao papira,a meni je eto - trebala malo veca vaza. :pda:
Rocco na diesel... Pa sta... Koje su to fore o ''šupljim i neuvjerljivim argumentima''? I tko tu koga vrijeđa time što je promijenio pogonski agregat u svome autu? Tko su ti ''istinski zaljubljenici'' i koji je postupak za istinskozaljubljenstvo da i ja dobijem diplomu ili ''urkunde'' ili ''beštatigung'' za bilo koji vid nekog fanatičnog i istinskog zaljubljenika...
Ja bi recimo htio biti, kad narastem, istinski zaljubljenik u ime ''Spačvanski hrast''... Ili u ime ''Beta falc cange''. Oduvijek sam kao mali o tome razmišljao.. Čak imam u glavi i uniforme sa pripadajućim kapama koje bi nosili takvi pravi istinski zaljubljenici kad bi se radila smotra na ceremoniji dizanja službene istinozaljubljeničkoimenske zastave...
Rocco diesel... Pa sta... :vecernji: Fak - zamisli da jos ima i kuku... Baaaaas u stilu i namjeni vozila.. Sportski rasni kultni kupe - pa da vuce prikolicu sa ciglama i cementom... Fuj.