U zadnje vrijeme samo problemi sa nivom, baš ko da se inati. Zadnje u čem je bio problem, bila je pumpa goriva, tražio po Zg-u i nikako ju naći, a mislim da je cijena od 900kn u magdiću (samo uložak) ipak malo pretjerana. Nakraju mi je čovjek u servisu na samoborskoj cesti (Šimunić) koji je nekd bio ovlašteni za ladu, pomogao tako da i je reko da tu pumpu imaju u Veleprometu na Drvinju, otišao, i kupio za 350kn. Pumpa je montirana i lada radi.
Al evo opet novi problem. Kada se vozim imam osječaj, čujem, da nešto struže, u 2 i 3 brzini kad usporavam, nešto lupa i cijeli volan i ručica mjenjača jako vibriraju, a kad idem na rikverc nešto ko da se trga u diferencijalu. Jučer prilokom penjanja na rinzol na rikverc, imao sam osječaj ko da prednji kotači nemaju pogon, samo zadnji. jel imao tko isti problem, ili možda ima predpostavku što bi moglo biti. Mislio sam navratiti do Šimunića da on pogleda, al reko idem i tu pitati. Inače nisam mehaničar, al znam dosta toga iako sa nivom i pogonom 4x4 nisam baš upoznat, mada svaki put uz pomoć vas na forumu naučim nešto novo... pa ako netko ima predpostavku što bi moglo biti, bio bi zahvalan.