Autor Tema: auti iz milicije/policije  (Posjeta: 128921 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
Odg: auti iz milicije/policije
« Odgovori #330 : 26 Siječnja, 2017, 16:08:07 »
Hebes mi sve..nesjećam se kada sam neki tekst tako u slast čitao.Kao memoari James Bonda ali sa domaćim namirnicama...imv,850ak,bijele stojke....he,he luudilo :thmbup:
Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!

Offline issigonis

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #331 : 26 Siječnja, 2017, 17:27:20 »
Aj Krntija ne velicaj neke stvari ,najljepše te molim...ljudi su robijali zbog jedne krivo protumačene recenice(bar u mojoj obitelji) a slušali su ih suradnici ovog gospodina...ovo nije politicki forum i da svatko komentira iz svojih iskustava ili onog što su mu bližnji NEDUŽNI proživili opet bu fajt..., a tekst je nadasve zanimljiv :hi:
a bio bi se red i predstaviti.
« Zadnja izmjena: 26 Siječnja, 2017, 17:34:20 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline Bellof

« Odgovori #332 : 26 Siječnja, 2017, 17:33:00 »
Zanimljivo, inače se kolege iživciraju i "udare na prvu" kad se na forumu pojavi novi korisnik koji nije odradia sve po pravilima ali kolegi SDS-u je oprošteno. A vidimo da se i "jebucka" lagano sa politikom i "željama"! Zanimljivo...

Offline maximinimax

• Senior member
« Odgovori #333 : 26 Siječnja, 2017, 18:14:29 »
Nemojte, molim vas, zagaditi ovo politikom, pustite čovjeka neka priča.

Offline OrBrS

« Odgovori #334 : 26 Siječnja, 2017, 18:40:39 »
Stvarno zanimljivo štivo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Mile850

« Odgovori #335 : 26 Siječnja, 2017, 18:49:43 »
Aj Krntija ne velicaj neke stvari ,najljepše te molim...ljudi su robijali zbog jedne krivo protumačene recenice(bar u mojoj obitelji) a slušali su ih suradnici ovog gospodina...ovo nije politicki forum i da svatko komentira iz svojih iskustava ili onog što su mu bližnji NEDUŽNI proživili opet bu fajt..., a tekst je nadasve zanimljiv :hi:
a bio bi se red i predstaviti.
Sve potpisujem. U mojoj obitelji su bili i viši oficiri ex jna a i oni koji su robijali pa nikog ovdje ne treba boljeti briga ili da ne kažem nešto drugo za to. Forum o autima a ne tko je koga kako i gdje.
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline crna ovca

« Odgovori #336 : 26 Siječnja, 2017, 19:19:02 »
i više je nego naivno očekivati od nekog tko je radio u tajnoj službi da se predstavi  :blush2:

Offline crna ovca

« Odgovori #337 : 26 Siječnja, 2017, 19:41:23 »
milicija trešnjevka i servisna radionica, početak 70ih
možda je neki auto sa slike od sds-a

Offline Darjan

« Odgovori #338 : 26 Siječnja, 2017, 19:44:36 »
Zanimljivo, inače se kolege iživciraju i "udare na prvu" kad se na forumu pojavi novi korisnik koji nije odradia sve po pravilima ali kolegi SDS-u je oprošteno. A vidimo da se i "jebucka" lagano sa politikom i "željama"! Zanimljivo...

Stani, sasvim duhovita i inspirativna dosjetka sa slikom padobrana samo što nije stigla... :balkidance: :sleep:
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline sds

• Oldschool rookie
  • Vozilo:: oldtimeri
« Odgovori #339 : 26 Siječnja, 2017, 19:51:58 »
Nije se problem predstaviti jer ja kad govorim o svom bivšem poslu govorim to javno pod punim imenom i prezimenom i to već punih dvadesetak godina, što na televiziji što u tiskanim medijima i na raznim tribinama. Mislim da to za ovu temu nije bitno jer se ovdje radi o autima koji su mi cijeli život bili opsesija, kao i većini ljudi s ovog foruma. Samo da kažem da imam više desetaka auto i moto oldtimera, a najstariji je u devetoj deceniji postojanja, ali o tome ću na nekoj drugoj temi kad me uhvati volja.
Inače ne bi ovu temu zagađivao nikakvom politikom, ali samo ću se osvrnuti na upis kolege Krntije glede Franje Tuđmana i reći da smo mi znali da će on biti Predsjednik RH još sredinom osamdestih, dakle moglo bi se reći da je bio u našim rukama. Treba znati da u tajnim službama 2 i 2 nikad nisu 4 i da ništa nije onako kako to zaključi obični laik.

Offline nikola_abarth

« Odgovori #340 : 26 Siječnja, 2017, 20:01:05 »
lijepo je znati da su prije organi reda barem bili pismeni.. ugodna promjena na ovoj temi  :biggrin2:

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
« Odgovori #341 : 26 Siječnja, 2017, 21:34:02 »
lijepo je znati da su prije organi reda barem bili pismeni.. ugodna promjena na ovoj temi  :biggrin2:

Da,da...osim što je sadržajno bogato ,i načinom pisanja je oldschool :smile:
Ja osobno bi sa jednakim zanimanjem pročitao i iskustva iz prve ruke bilo koje struke i zanimanja, koja su bila blisko vezana sa autima i prometom ...nekih prohujalih remena :read: :read:
Dakle...fuck off politika ..u širokom luku :hi:

Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!

Offline Kum

• Senior member
« Odgovori #342 : 26 Siječnja, 2017, 23:06:41 »
Nije slučajno Franjo imao putovnicu za inozemstvo sredinom osamdesetih,neznam da li ju je itko uopce imao u to vrijeme

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #343 : 27 Siječnja, 2017, 06:35:37 »
Kolega Bellof ,evo odradio ja dio padobranstva prije nekoliko stranica!
Samo nisam bio onako ostar jer nije uletio s oglasom da ima on nesta za prodati i ostalim glupostima.

Citat: Igor V.
link=topic=16947.msg513663#msg513663 date=1485279825
Je . Istina da ima dosta podataka samo kolega predstavi se u rubrici novi clanovi da znamo tko si,sto si,od kuda si i cime se bavis.
Lp
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline sds

• Oldschool rookie
  • Vozilo:: oldtimeri
« Odgovori #344 : 27 Siječnja, 2017, 07:16:26 »
Stjepanu Mesiću dali smo putovnicu dvije godine prije nego Tuđmanu, točnije 1985. Zato je Mesić bio prvi Premijer u RH.
Nije slučajno Franjo imao putovnicu za inozemstvo sredinom osamdesetih,neznam da li ju je itko uopce imao u to vrijeme

[/quote]
« Zadnja izmjena: 27 Siječnja, 2017, 07:27:37 sds »