Autor Tema: Opel Kadett c 1.2  (Posjeta: 18958 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #105 : 27 Svibnja, 2012, 23:06:40 »
Evo kočnice složene...slike sutra izgledas nda ništa od felgi jer me frend zajebo....al su zato skinuti blatobrani jer su stari bili trulex pa cu pitat kolko su novi u hrupelja ...

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #106 : 29 Svibnja, 2012, 10:32:16 »
Evo obečanih slika

Kočnice učvrščene profesionalno :

Malo se trosilo farbe, nitko nezna zašto...

I naravno skinuti blatobrani, neznam dali ce ici novi ili ce stari dobit kit party ...

I to bi bilo to za sada...:)

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #107 : 21 Rujna, 2012, 11:27:27 »
Mali bump na temu, zna li ko gdje nabaviti blatobrane za kađu a da nisu preskupi pito sam u hrupelju i tokicu 860 kn kom tako da :o:(

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #108 : 21 Rujna, 2012, 11:34:07 »
Probaj velas...
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #109 : 21 Rujna, 2012, 12:34:07 »
Imaju sajt ?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #110 : 21 Rujna, 2012, 13:07:27 »
Možda... Treba probati... Recimo da im se pošalje pismo. Adresu nađeš tu, na dnu stranice.

http://www.velas.hr/

I onda im pošalješ pismo i upit, kao da pitaš imaju li web internetske stranice. Sajt kao pojam stranica na internetu bas i nije za neku poslovnu koresponenciju. Vjerujem da ce biti toliko ljubazni da ti odgovre i u pismu pošalju adresu svojih internetskih stranica. :gosp: :palac:
I ako imaju - onda lijepo poklikas sta sti treba i vidis ako to imaju na stanju. I naravno - cijena. :palac: Nema, danasnjom tehnologijom je uistinu svijet na dalnu. To ti pismo dode na kucnu adresu, zavisno, za tri-cetiri dana. U biti, u pravilu, ne prode ni tjedan dana.  :palac:
Ufff, šta je moderno doba... Kad se sjetim mene...  '49-a... Snijeg do koljena... Škola udaljena 18 kilometara... Sve pješke... Domaća zadaća na pločici napisana. Na jednoj strani matematika, na drugoj jezik ili geografija ili povijest... Što drva usput pokupimo, na to se grijemo... A valja se dignuti prije zore, namiriti blago, led razbiti da se iz bunara moze voda uzeti... Kad svo blago namiriš, zamoliš oca da te pusti u školu jer... Uvijek ima posla - treba kopat, treba drva isjeći i nacijepati,treba žito pretresti, štale očistiti...Eeee mlaaadosti moja, mladosti... Kad se samo sjetim... Nema kruha kao danas, ni krafni... Nema Mlinara na svakom koraku, jele su se kukuruzne i ječmene pogače deset dana stare, a tvrde kao cigle bile i kad se tek ispeku. Za Božić dobiješ kocku šećera pa ju cuclaš iza štale skrivečki da te drugi ne vide jer ti mora trajati do Uskrsa... Djeco draga, ne dao Bog nikome vise takve muke... :lol:
« Zadnja izmjena: 21 Rujna, 2012, 13:15:28 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #111 : 21 Rujna, 2012, 19:31:59 »
Bome je zajebano bile ;)

Pirelli

• Gost
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #112 : 22 Rujna, 2012, 17:03:40 »
Imaju ti blatobrani u kolege IMDivic 098478181

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #113 : 23 Rujna, 2012, 23:15:08 »
Bas ga kontaktiro hvala ;)

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #114 : 25 Rujna, 2012, 16:00:09 »
Evoga, kadett napokon mirno radi bila je električna dizna otisla na frgazeru pa je malo zastucavu i rigo vatru kroz frgu.
Ali naravno ako njemu posvetis vise paznje vrati ti drukcije iso ja nesto s onim pajenjem pogledat kad ja ocarafim nosace jer su mi rekli moras ocarafit nosace da bi doso do alnasera dobro to prije toga sam skinuo getribu da ju ocistim u ivsolu i naravno ja bijući ja idem kemijat to dok je motor bio na dizalici, slucajno mrdnem i opla :
Ode ruka u k**** :(
Pa misim stvarno:sok:

Offline filipbas

• Veteran member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #115 : 25 Rujna, 2012, 16:13:25 »
u jbt :sok: al sreca u nesreci pa je 12ka..sta bi da je nesto vece :) brz oporavak!

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #116 : 25 Rujna, 2012, 16:30:30 »
Hvala istina dobro si reko da je jedan od onih cih monstruma osto bi bec cjele ruke
:)

Offline bozidar

Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #117 : 25 Rujna, 2012, 17:38:36 »
Ha,nista kolega,sretan oporavak,makar mi nije jasno niti nakon 4-5 citanja kako se to dogodilo ! No dobro,svejedno,sad je gotovo,skola za drugi put.
Vadio sam i ja iz svoje Ascone 1-2 S masinu,nikako mi nije jasno kako takva mala masinica moze napraviti toliko stete ?! Prosao sam sve i svasta ali ovako nisam nastradao,OK 5 savova na lijevom kaziprstu ali to je "normalno",vise krvi nego stvarna steta !
Znaci,"cijepio" si i ti svoj Opel ?! :rofl:
Lijep pozdrav i jos jednom,brzo nam ozdravi!:palac:

Offline FićoKađo

• Senior member
Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #118 : 25 Rujna, 2012, 18:34:32 »
Fala bozo, ma bio je samo na krokodilki a ja pametan se iso zavlacit pod njega da nesto dole na alnaseru rjesim i cimo ja zicu cimo cimo i cukno malo jaće laktom krokodilku ohv na ruku tako to obicno je:D

Offline kađo-c

Opel Kadett c 1.2
« Odgovori #119 : 25 Rujna, 2012, 19:23:45 »
velas uzima od hrupelja,takva ti je cijena mene su izasli 700x2 i nesto sitno..s popustom.
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....