Eto, sljedi update..
Vikendom se radilo manjim tempom, pa i su i takvi rezultati..
Uglavnom, u centu zbivanja su bili obruči, špricanje i postavljanje žica na njih..Začudo ,cijeli dan sam ubio na tu radnju, a nisam niti jedno "ispleo" kak spada"..
Slike:

[/IMG]
Uglavnom, jedan kotač sam ispleo, samo kaj ide u strašnu osimicu..Malo sam ga nakon slikanja poravnao, ali daleko je to od finog centriranja. Tim ću se morat sutra patit. Nakon te radnje sve će ići silaznom putanjom, i projekt će se lagano privoditi kraju ( barem se nadam :D)
..................................................................................................
Žice sam također čistio od višegodišnje oksidacije..Uzeo sam finiji brusni papir i jednu po jednu ( njih 72). Izuzetno zamoran posao.
Preko noći sam ostavio navoje žica i niple u otopini benzina i acetona. Sljedeće jutro sam niple malo protrljao krpicom, i praktički su ko nove:

[/IMG]
..................................................................................................
Hm...Šta se još radilo..Rastavio sam osovine do zadnjeg djela, sve počistio, pobrusio, i doveo do maksimalnog sjaja.

[/IMG]
To je ugrubo to. Sutra sljedi sastavljanje drugo kotača i centriranje ( uspješno nadam se). Onda ćemo staviti lagere na osovine, pričvrstit iz na ramu, stavit vilicu i upravljač, i već tad će se vidjeti karakter vozila..
Sutra bude isto update. Noć