Hm,kak ti očekuješ za dvije tri generacije da će se stvari popravit,neznam kak ćeš to doživjet pa da vidiš,a ustalom kaj me briga kaj će bit za 50-100 godina,ja to ionako neću znati,a ni moja djeca.Mene brine kak će sve to biti dok ja još po zemlji budem hodal.Za sto let će se još 5 režima promjenit i sve će uvjek biti na početku.
Planiram živjeti vječno... :)
Ne, samo nekako odbijam vjerovati u priču o nekim urođenim mentalitetima koji određuju sve i mislim da do kakvog-takvog civilizacijskog napretka ipak neminovno dolazi, samo kaj za to treba vremena. A mi smo na začelju Europe po većini tih stvari, ma koliko se trsili nekom bajnom poviješću... No ipak se taj krug razmjerno uređenih i civiliziranih zemalja i društava polako širi, pa budemo i mi u potpunosti ušli u njega, a ne samo plesali na rubu.
Ali ovo je već potpuni offtopic, isprike, hajmo se mi vratiti na glavnu priču. Ne mogu vjerovati da nema ljudi koji su legalizirali staro vozilo i ishodili papire za njega. Zar je to uistinu tako nelegalan proces da nitko ne želi javno pisati o tome? Ili ipak samo, kao što se nadam, ti kojima je uspjelo naprosto nisu još bacili oko na ovu temu.