Autor Tema: mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !  (Posjeta: 35159 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline veki008

• Oldschool rookie
mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !
« Odgovori #60 : 01 Prosinca, 2012, 18:52:50 »
Citat: wecomakina;355887
ma vec su skuziti za kaj je to,nekako mi totalno kul izgleda taj prekidac i skroz izgleda kao da mu je tamo mijesto...pojma nemam uglavnom prije neg me mrak ulovio sam isao malo raskopati zvucnik...on je na mijestu al u dobrom raspadnom stanju e sad pitanjce dal postoji neki hifi ducan di se moze takav zvucnik uzeti nanovo jer je dosta nesvakidanjeg oblika :D,a sutra cemo nadam se kokpit raskopusat da vidimo zasto beker ne sljaka :)!bubuleja imas djir kad navratis u zg ;)

Postoji ti kombinacija umetanja 2 manja zvucnika, nasao sam negdje na netu, ali moram potraziti link pa ti ga posaljem.

Offline wecomakina

« Odgovori #61 : 01 Prosinca, 2012, 19:34:55 »
Citat: Žein;355890
Weco ti treba rezervni motor za minica-cijena sitnica.
he he ti se salis pa sa ovim ako ne prodjem milju necu nit sa jednim :D,veki salji jer mi dogledno vrijeme to prvo ulaganje...iduci tjedan idemo ja i marko put samobora pa se javi marku ako bi snama :)!

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #62 : 01 Prosinca, 2012, 20:12:03 »
weco sutra dojdi na Zagrebanciju od 4 popodne smo tam ... da vidimo Miniku u zivo brate

Offline wecomakina

« Odgovori #63 : 01 Prosinca, 2012, 20:40:42 »
Citat: Looka-zg;355948
weco sutra dojdi na Zagrebanciju od 4 popodne smo tam ... da vidimo Miniku u zivo brate
minika iducu nedjelju dolazi ako bog da nije regana jos tako da nis od gledanja ;),al cim rega padne dolazim sigurno a i sutra mozda navratim na kratko :)!

SCARY

• Gost
« Odgovori #64 : 01 Prosinca, 2012, 20:55:40 »
a možda bu i sneg u međuvremenu;)

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #65 : 01 Prosinca, 2012, 21:28:25 »
ajdee weco dodji kak got, bubom, pjeske, taxiem bilo kak sam dojdi ... nisam te videl od stoljeca 7.

Offline baho

« Odgovori #66 : 02 Prosinca, 2012, 11:56:40 »
Čestitam susjed, krasan je

samo polako :D
da je bar svaki dan nedjelja ujutro...

Offline Šibenick

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: Mercedes Benz W115 220
« Odgovori #67 : 02 Prosinca, 2012, 11:58:01 »
Citat: wecomakina;355824
hrdja kod mene nikad nije predstavljala neki problem tako da smo taj razlog odbacili,iskreno niti brzina mi nije bitna tako da ja zadovoljan :D,inace hrdja je sankcionirana i  nije je niti bilo toliko,podovi zdravi sem male povrsinske korozije koja se da srediti s vremenom,bekera jos nisam imao vremena prokopat posto je auto bio na mjenjanju filtera,ulja,provjeru kocnica,manjim zahvatom limarenja itd.e sad posto si ga ti isao isto gledati pa mozda znas sa lijeve strane pokraj bekera ima nekakav krom mali prekidac,pa cemu sluzi?inace budemo radio slozili pod obavezno :)..uglavnom pripremljen je za tehnicki :),oko cijene nebih jer ovdje ima zlih usiju i ociju tako da cu taj podatak zadrzati za sebe ;)

Za prekidač stvarno ne znam čemu služi. Ja isto imam jedan s lijeve strane te središnje konzole, nekako ispod i u ravnini sa bravicom za paljenje koji je isto ugrađen naknadno a služi mi za podizanje i spuštanje antene.  Kad kod sebe upalim radio moram s tim prekidačem posebno podignuti antenu. Možda je i tebi za to?
Samo pomalo...

Offline wecomakina

« Odgovori #68 : 02 Prosinca, 2012, 13:08:42 »
Citat: Šibenick;356101
Za prekidač stvarno ne znam čemu služi. Ja isto imam jedan s lijeve strane te središnje konzole, nekako ispod i u ravnini sa bravicom za paljenje koji je isto ugrađen naknadno a služi mi za podizanje i spuštanje antene.  Kad kod sebe upalim radio moram s tim prekidačem posebno podignuti antenu. Možda je i tebi za to?
bas cu vidjeti mozda je za nesto slicno moram kod strujica da mi to sve provjeri,bekera jedva cekam raskopat da vidim zasto ne sljaka :D

Offline wecomakina

« Odgovori #69 : 02 Prosinca, 2012, 13:09:28 »
Citat: Šibenick;356101
bas cu vidjeti mozda je za nesto slicno moram kod strujica da mi to sve provjeri,bekera jedva cekam raskopat da vidim zasto ne sljaka :D

Offline chbr2a

• Antique Member
« Odgovori #70 : 02 Prosinca, 2012, 20:09:16 »
lijep auto imaš mali- s crnim felgama se nebi ni vidio u travi :P
meni je posebno dobar kopkit i sjedala i prizor koji se pruža iz njega.

moram priznati da sam dosad bio imun na stare mercedese ali' sad ću malo bolje zagledavati,,, ko zna- možda još neki u kutini iskoči :P :D

kad ide registracija ?
"everything is restorable"

Offline chbr2a

• Antique Member
« Odgovori #71 : 02 Prosinca, 2012, 20:10:13 »

moram priznati da sam dosad bio imun na stare mercedese ali' sad ću malo bolje zagledavati,,, ko zna- možda još neki u kutini iskoči :P :D

kad ide registracija ?
"everything is restorable"

Offline veki008

• Oldschool rookie
« Odgovori #72 : 02 Prosinca, 2012, 21:36:44 »
Citat: wecomakina;355935
he he ti se salis pa sa ovim ako ne prodjem milju necu nit sa jednim :D,veki salji jer mi dogledno vrijeme to prvo ulaganje...iduci tjedan idemo ja i marko put samobora pa se javi marku ako bi snama :)!

Weco,

Link za zvučnike:
http://www.strichacht-forum.de/knowhow-v2/index.php?title=Alternative_zu_orig._Lautsprecher_(1)

http://www.strichacht-forum.de/knowhow-v2/index.php?title=Alternative_zu_orig._Lautsprecher_(2)

Možda ti pomogne!

Pozdrav!

Offline wecomakina

« Odgovori #73 : 02 Prosinca, 2012, 22:44:51 »
Citat: chbr2a;356212

kad ide registracija ?
chabi rega ako bog da iduci tjedan sve je spremno za tehnicki,a onda laganica put oko svemira :D...sigurno ih ima u kutini umjesto da si mi ti javio za njega ja sam morao ici kopati tamo :ne:

kad ide registracija ?[/QUOTE]

Offline wecomakina

« Odgovori #74 : 02 Prosinca, 2012, 22:46:47 »